Ghandi Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Szukalem dlugo czegos co z sensem będzie drukowalo mi plany z CAD'a. Przemęczyłem się przez sporo dziwnego softu... no i niestety, chcąc pozostać legalnym i mieć możliwość normalnego korzystania z plików CAD'a wydawalo się to być zgoła niemożliwe. A jednak Natrafiłem na soft eDrawings 2008 i ... jestem zachwycony! Drukuje i przegląda fenomenalnie, jest legalny i darmowy ( w wersji viewer), nie syfi systemu, moim zdaniem - godny polecenia Tak więc - polecam zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Aby jeszcze ułatwić wszystkim nam robotę - jeśli możesz - podaj linka do programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 http://www.solidworks.com/pages/programs/edrawings/e2_downloadcheck.html To chyba o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 http://www.solidworks.com/pages/programs/edrawings/e2_downloadcheck.htmlTo chyba o to chodzi. dokładnie, nie dałem linka bo gdzies mi uciekł, po nazwie softu zresztą można wyszukać potrzebne info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Hehehehe ... soft, który od dłuuuugiego czasu wszystkim polecam na OBU forach Wszędzie gdzie pojawiają się problemy z drukowaniem daję linka do tego programu. Prawda że rewelacyjny ? I co ciekawego ma oprócz drukowania ? Możliwość eksportu pliku do exe-ka ! Oglądać można wtedy plik bez szukania przeglądarki ! Plik co prawda zyskuje z np 726KB na 4.4MB, ale od razu umożliwia podgląd i drukowanie. Fajne nie ? No i przede wszystkim ... po polsku i za darmo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Hehehehe ... soft, który od dłuuuugiego czasu wszystkim polecam na OBU forach Wszędzie gdzie pojawiają się problemy z drukowaniem daję linka do tego programu. Prawda że rewelacyjny ? I co ciekawego ma oprócz drukowania ? Możliwość eksportu pliku do exe-ka ! Oglądać można wtedy plik bez szukania przeglądarki ! Plik co prawda zyskuje z np 726KB na 4.4MB, ale od razu umożliwia podgląd i drukowanie. Fajne nie ? No i przede wszystkim ... po polsku i za darmo ! ciekawe ile kosztuje wersja prof (umożliwia rysowanie). gdzies mialem tez soft do drukowania planow duzych na kartkach A4, cieło ładnie z automatu ale zgubilem nazwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 O ile pamietam to chyba 5000 euro. Wersje dla np. politechnik bedą tańsze bo nie generuja pliku pod CNC czyli tylko projektujemy, widzimy i cieszymy sie jak fajnie ,bo SolidWorks to program projektowania bryłowego czyli 3D i jest REWELACYJNY. Oczywiście 5000 euro to podstawowa wersja.Jeżeli chcemy dodatkowe podprogramy np.wytrzymałościowyCosmosWorks czy generator opływu FlowWorks to bulimy wiecej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Mam pytanie męcze jak wydrukować plik w skali 1:1 na wielu A4? Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 POSTERIZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Jeśli to plik graficzny to programem posteriza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 to jest plik DXF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Może corel edit: spróbuj może tym http://www.dobreprogramy.pl/PDFCreator,Program,Windows,12691.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 dobrze ale jak daje drukuj to pokazuje mi jedna A4 a jak to podzielic zeby wydrukowac na kilku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.