alyan Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Na RCGroups pojawiły się skany planów modelu Łosia (1/10) autorstwa J.Koczkodaja z 65 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Możesz podać dokładny link do tematu na RC Groups? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witam http://www.rcgroups....265873&page=703 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 A plany opublikował nasz forumowy kolega hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 I dobrze, mamy się czym pochwalić. Niech latają na całym świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ano dodalem i mam plan dodac wiecej, naprawde zdziwilem sie pozytywnoscia odzewu Poszedl juz Los, poszlo RWD-6, RWD-5bis, poszedl Karas oraz Tramp Schiera. Mam jeszcze gotowe PWS-28, RWD-9 oraz wicherek a mam w planach kilka szybcow, macie jakies sugestie co ladnego tam pokazac to poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dziękujemy. Ja też bardzo zdziwiłem się tym Łosiem. Dobre skany tak na marginesie i już są na outerzone Dodawaj , dodawaj. Oczekiwałbym p11 na uwięzi Schiera i byłbym za nią bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dziękujemy. Ja też bardzo zdziwiłem się tym Łosiem. Dobre skany tak na marginesie i już są na outerzone Dodawaj , dodawaj. Oczekiwałbym p11 na uwięzi Schiera i byłbym za nią bardzo wdzięczny. P.11tke zamiescilem ale Maciejewskich, jak mi ktos moze podeslac jakies dane poszukiwaczew (w sensie gdzie to sie pokazalo) to bedziemy szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ja coś mam, ale nie mieści się w poście, za duże pliki To z Modelarza marzec '94 Link do albumu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 a to widziales? http://www.hippocketaeronautics.com/hpa_plans/details.php?image_id=1267&sessionid=1434c247c3939f5184d87689e4eba07d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja coś mam, ale nie mieści się w poście, za duże pliki To z Modelarza marzec '94 Link do albumu dzieki, zapodam, choc na razie pojawily sie zyczenia na DKD1 i RWD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dzieki. Jeszcze nie widzialem. Znasz te rysunki? Wprawdzie darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada, ale wtym wypadku to zdaje sie jest peanut, a wiec ze wzgledu na typowe dla tej klasy, mocne uproszczenia na wiekszy model raczej sie przeprojektowac nie da, albo wyszlaby z tego jakas pokraka. Na w miare porzadne rysunki P-8 jakos jeszcze dotychczas nie trafilem. Podobnie rzecz sie ma w odniesieniu do plywakowego Curtiss CR3 - rysunki w ksiazce Schiera sa zbyt male i zawieraja sporo rozbieznosci, by mozna je bylo traktowac jako podstawe do opracowania planu wiekszego modelu. No lepsze pewnie cos niz nic, w druga strone tez za dobrze nie idzie w sensie skalowania modelu w dol o powiedzmy polowe... mam ochote w ta zime popelnic model od poczatku i zakonczyc zrobieniem staromodnej dokumentacji tylko sie nie moge zdecydowac co zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a to widziales? http://www.hippocket...4d87689e4eba07dSzkoda tylko ze zalogowanie sie o otrzymanie dostepu do pobierania graniczy z cudem. Probowalem z roznych kat i od 2 lat nie dostalem aktywacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Rapier - aktywacja na forum - 4min30sek ps. dzięki za linka do tej strony/forum ps2. fakt - na forum od strzału - do planów -> czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Buwi - ale spróbuj pobrać plany z galerii po zalogowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ano wlasnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi