Skocz do zawartości

A tak można naciąć się na lamę z allegro:

-==PEGAZ==-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lada moment ja też stanę się posiadaczem tego zestawu i okaże się czy to tylko Pegaza przypadek ,czy też wpadka przy pracy

Opublikowano

Od kilku dni jestem już posiadaczem tejże Lamy.

Wygląda bardzo podobnie jak na zdjęciach .

Potencjometry w nadajniku musiałem wymienić na nowe .

Ale sama lama lata bardzo dobrze i spełnia moje oczekiwania co do taniego helika za grosze.

Pakiet też miałem (od PZL-1).

Szkoda tylko ,że autor aukcji nie podaje publicznie ,że jest parę spraw które trzeba sprawdzić przed lotem.

Dla szukających Lamy za połowę wartości,posiadających swoje radia z możliwością podpięcia 40Mhz jest to kusząca propozycja.

Jednak ,jeśli ktoś lubi wyjąć z pudełka nową zabawkę i cieszyć oko nawet kiedy tylko stoi na regale ,absolutnie odradzam.

Opublikowano

No i mam negatywa. Wredny facet ... do tej pory jeszcze nie dostałem zwrotu gotówki.

Dziś składam reklamację na poczcie, bo ani odesłanej przesyłki, ani forsy ...

I nie wiem co myśleć :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

Przed akcją reklamacyjną warto zawsze wysłać zawiadomienie do allegro. Ponad to moim zdaniem powinieneś się kontaktować z allegro w sprawie usunięcia negatywnego komentarza. Miałeś prawo oddać towar i nikt nie ma prawa za to wstawiać Ci negatywa. Sprawa moim zdaniem do wyjaśnienia. Wyjaśnienie od poczty także powinieneś uzyskać. W takim przypadku jedynie nerwy powinieneś stracić. :)

Opublikowano

"Allegro nie ingeruje w treść komentarzy" - taką dostaniesz odpowiedź. Usuwają komentarze tylko i wyłącznie jeżeli są obraźliwe. Jeżeli to zwykły negatyw to zostanie nawet jeżeli jest niesprawiedliwy.

Opublikowano

ja już w swoim życiu dostałem kilka odwetówek!

jak coś jest nie tak to zgłaszasz najpierw sprawe do allegro, oni blokują wystawianie komentarzy przez osobę winna i już :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.