Henryk S. Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 WITAM WSZYSTKICH...... Mam na imę Henryk,jestem z Sosnowca mam 58 lat,Modelarstwem lotniczym interesuje się od 1966roku,miałem 22 letnią przerwę, teraz od 4 lat intensywnie powróciłem do pasji,ale RC narazie zrobiłem 16 modeli, zdobywam jeszcze doświadczenie.W młodości budowałem modele na uwięzi,makiety,kombaty, do wyścigu zespołowego,oraz swobodnie latajaceA2. POZDRAWIAM WSZYSTKICH HENIEK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 No nareszcie Henryk zrbiles to co trzeba! Witam serdecznie i czekma na kolejne wspaniale ,ale tym razem bez posrednikow , opisy Twoich modeli. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Bardzo dlugo oczekiwana postac na tym forum w koncu sie ujawnia:) Witam i zapraszam do opisywania swoich niesamowitych modeli - ich historie sa rzeczywiscie bardzo ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam, witam mojego Miłego Kolegę! No to Heniu już sam będziesz teraz chyba te prezentacje robił... Relacjonuj pilnie i dokładnie postępy w pracach przy Tigerku. To forum wcale nie zabiera tak dużo czasu, tylko troszkę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam nareszcie człowiek legenda jest u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 witam w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Serdecznie witamy no wreszcie , właściwy człowiek na właściwym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Widzisz Marku Jednak po naszej rozmowie coś stukneło pukneło i wymyśliłem co zrobić Henryk teraz nam dopiero pokaże pazurki , że nam koparki opadną i stwierdzimy że budowac modele to my się dopiero uczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 cały czas sie uczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 No N A R E S Z C I E !! Heniek -brakowalo mi Ciebie na tej Stronie ...ja juz jestem tutaj p r a w i e.......... 2 D N I !! Pozdrowienia Janek (no wiesz ktory - ten co sie nie boi Twoich Dobermankow...hi hi...) PS:Czekamy jeszcze na TOMKA z Katowic ... Pilota Modeli i Prawdziwkow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 PS:Czekamy jeszcze na TOMKA z Katowic ... Pilota Modeli i Prawdziwkow.... To czas najwyższy go zaprosić do naszego grona :)A jako prawdziwek, będzie mógł opisać jak to jest tam w środku PS. Lata akrobatkami czy liniowcami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Czesc , Tomek lata sportowymi (np. Cessny) i szybowcami...nie bede zdradzal wiecej (bo ON to w s z y s t k o czyta !...- moze go to zdopinguje do wpisania sie) Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Jeśli czyta to nie pozostaje nic innego TOMKU DOŁĄCZ DO NAS jak to zrobił długo opierający się Heniu i Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Jeśli czyta to nie pozostaje nic innego.TOMKU DOŁĄCZ DO NAS Marcinku rozmawiałem dzisiaj z Tomkiem,On to wszystko czyta i niedługo będzie z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.