Jump to content

WITAM

Recommended Posts

WITAM WSZYSTKICH...... Mam na imę Henryk,jestem z Sosnowca mam 58 lat,Modelarstwem lotniczym interesuje się od 1966roku,miałem 22 letnią przerwę, teraz od 4 lat intensywnie powróciłem do pasji,ale RC narazie zrobiłem 16 modeli, zdobywam jeszcze doświadczenie.W młodości budowałem modele na uwięzi,makiety,kombaty, do wyścigu zespołowego,oraz swobodnie latajaceA2. POZDRAWIAM WSZYSTKICH HENIEK.

Witam, witam mojego Miłego Kolegę!

No to Heniu już sam będziesz teraz chyba te prezentacje robił... :( Relacjonuj pilnie i dokładnie postępy w pracach przy Tigerku. To forum wcale nie zabiera tak dużo czasu, tylko troszkę :wink:

Widzisz Marku :) Jednak po naszej rozmowie coś stukneło pukneło i wymyśliłem co zrobić :) Henryk teraz nam dopiero pokaże pazurki :D, że nam koparki opadną i stwierdzimy że budowac modele to my się dopiero uczymy :D

No N A R E S Z C I E !! Heniek -brakowalo mi Ciebie na tej Stronie ...ja juz jestem tutaj p r a w i e.......... 2 D N I !!

Pozdrowienia Janek (no wiesz ktory - ten co sie nie boi Twoich Dobermankow...hi hi...)

PS:Czekamy jeszcze na TOMKA z Katowic ... Pilota Modeli i Prawdziwkow....

PS:Czekamy jeszcze na TOMKA z Katowic ... Pilota Modeli i Prawdziwkow....

To czas najwyższy go zaprosić do naszego grona :)A jako prawdziwek, będzie mógł opisać jak to jest tam w środku :D

PS. Lata akrobatkami czy liniowcami ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.