kogutos Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 proba nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł.X Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Test 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_43 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 JeeezusMaria! - czy to musi byc az tak skomplikowane????! ....nigdy nawet na mysl by mi nie przyszlo..... !!! Prosze szanownych Panstwa zalogowac sie na forum np. www.automotoserwis.pl i zobaczyc jak dziala opcja zalaczania fotek i obrazkow: soft przyjmuje *.jpg, *.gif i *.png.... Nie zebym sie wymadrzal, ale spytajcie tam admina jak ustawic toto, by nie bylo takich SCHODUW !!! - program forum moze to robic "autamatycznie" !! Rafal pomoze (jak powiecie, ze od Krzycha z Rakowej), bo to dobry chopak jest Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam . Panowie pomóżcie jak wkleić zdięcie przy moim opisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 a tu chciałem wkleić zdięcie i sie nie udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 no teraz wyszło. To mój syn z modelem.Wygląda nie pozornie ale on też pilotuje modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STASIO Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Może ja też sprubuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam,tez probuje?[/url Sorry,jeszcze raz [url=http] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 takie oto coś o udało się dzięki ale obrazek już nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 No to teraz ja spróbuje coś wkleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 test wstawiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejsq Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 fontannatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL B Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Test wstawiani zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam,jestem troche cienki,chialbym,sie zapytac czy mozna sobie sciagnac filmiki z YOU TUBE,oczywiscie modelarskie do komputera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 makiety w tęboborzy 10.08.2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 czy mozna sobie sciagnac filmiki z YOU TUBE,oczywiscie modelarskie do komputera Polecam DownloadHelper - dodatek do FireFoxa i już się nie usprawiedliwiaj, że o modelarskie chodzi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ha,ha Kojot dzięki,również za dowcip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.