Tomek Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Czy wam się działy nie pomieszały ,niezły śmietnik tu robicie. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ktos kiedys mnie prosil o fotke wychylen sterow. Troche pozno , ale lepiej pozno niz wcale. To jest drugi model, pierwszy (widoczny na filmie) dokonal juz zywota 8) Jeszcze przed zabawa z nadjnikiem dlatego kazdy ster wychyla sie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jzsho Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam moja próba indoor. http://pl.youtube.com/watch?v=4JEbkSYaT1U http://pl.youtube.com/watch?v=mCPtgdVd_zc&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Nowy, krotki filmik zrobiony pod wplywem chwili dziś w nocy: Yaczek sraczek Mina pełnia skupienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalg0000 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ładnie 8) Widze że nie próżnujesz. Jak pokazałem siostrze jak latasz powiedziała tylko "ale uchachany lol " hehe. Pokazałbyś jakieś latanko na hali... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Szkoda mi $$ na hale , wiec wczoraj po dlugiej nieobecnosci w domu wylatalem 3 pakiety : yak srak Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 a ja latam tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.