Skocz do zawartości

Piknik Zar 2008

Piotrp_de

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

właśnie wystartowała strona Pikniku 2008. Zapraszam: www.piotrp.de

Wszelką korespondencję w sprawach piknikowych proszę kierować wyłącznie na:

email.gif

Pozdrawiam Piotr

Opublikowano

Witam,

zapraszam do zapoznania się z projektem określającm zadania kierownika lotów na Pikniku: REGULAMIN

Czekam na uwagi i propozycje. Z góry za nie dziękuję.

Pozdrawiam już całkiem Swiątecznie

Piotr

www.piotrp.de

Gość Anonymous
Opublikowano

Piotrze, nie zamierzam Ci dogryźć czy coś, więc nie odbieraj tego w ten sposób, ale miłoby było zobaczyć w avatarze twarz kogoś, kto organizuje dosyć niemałą imprezę modelarską ;)

Opublikowano

Szczególnie, że jest to TWARZ wielce zacna, o szlachetnych rysach, zawsze uśmiechnięta , emanująca ciepłem i życzliwością. Mówię to całkiem poważnie, bez żadnych jaj czy innych żarcików. Daj fotę Piotrze, proszę. :D

Opublikowano
Piotrze, nie zamierzam Ci dogryźć czy coś, więc nie odbieraj tego w ten sposób, ale miłoby było zobaczyć w avatarze twarz kogoś, kto organizuje dosyć niemałą imprezę modelarską ;)

Nie, nie odbieram tego jako dogryzanie a jako powód do, no powiedmy zażenowania (na wstydzenie się jetem pewnie za stary?). Wytłumaczenie mam - notoryczny brak czasu nawet na ważne rzeczy. Postaram się to manko szybko nadrobić.

Pozdrawiam Piotr

www.piotrp.de

Opublikowano

Uwaga,

na Piknik zgłaszane są niedozwolone w Polsce częstotliwości. Bardzo proszę o zwrócenie uwagi, że od tego Pikniku, ze względów ubezpieczeniowo-prawnych dopuszczone mogą być jedynie oficjalnie dozwolone kanały. Dla przypomnienia są to:

35 MHz: K260, K61 - K80 oraz K281 i K282

40 MHz: K50 - K53

27 MHz: K4, K9, K14, K19, K24

Uwaga - używania pasma 27 MHz stanowczo odradzam! A jeżeli już, to do małych i lekkich modeli depronowych).

Pozdrawiam Piotr

www.piotrp.de

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra wiadomość dla Kolegów wybierających się w tym roku do Bezmiechowej! Jak się właśnie dowiedziałem, droga na górę została wreszcie wyasfaltowana! :jupi:

Pozdrawiam Piotr

www.piotrp.de

Opublikowano

Witam.

Piotrze na stronie dot. pikniku widnieje takie coś:

Lista zgłoszeń - lista zostanie zamknięta w dniu 08.07.20

czyli 20 lipca. Czy to zamierzone? Piknik się kończy 20 lipca.

Opublikowano

Hmmm,

cytuję ze strony: "Lista zgłoszeń - lista zostanie zamknięta w dniu 08.07.2008." Czyżbyś Ty nie widział czegoś co ja widzę? Ktoś jeszcze ma taki problem? Czy ja może jeszcze gdzieś coś przeoczyłem? :?: :?: :?:

Pozdrawiam z zaniepokojeniem

Piotr

www.piotrp.de

Opublikowano

Niestety u mnie to wygląda tak:

4e5c06f0b671bc7fm.jpg

Przeniósł "08" do nowego wiersza i potraktowałem to jako jakiś dodatkowy punkt (?)

Przeglądarka to Firefox 2.0.0.5 dla Linuxa - Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8.1.5) Gecko/20070713 Firefox/2.0.0.5

Opublikowano

Dzięki. Nie chcę tu wzniecać dyskusji o wyższosci jednego browsera nad drugim. Popatrz screenshooty z Firefoxa pod Vistą (różnice w trzcionkach i kolorach do Twojej wersji Firefoxa) :< oraz jak pokazuje tą stronę IE (także pod Vistą - ale i sprawdzone pod XP).

IE:

hpexplorer.jpg

oraz Firefox:

hpfirefox.jpg

Staram się zawsze sprawdzić moje strony pod Firefoxem i IE na Viście i XP. Niestety pomimo pisania w czystym HTMLu Firefox robi czasmi takie niespodzianki. Miałem już też tak, że Firefox wogóle nie chciał niektórych stron pokazać. Niestety pod Operą i innymi browserami już nie sprawdzam.

Pozdrawiam Piotr

PS. Sorry za duże grafiki, ale zmniejszone wyglądały dość parszywie ;D

www.piotrp.de

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

przypominam o trwających zapisach na Piknik (http://www.piotrp.de). Bardzo proszę też osoby, które już się zgłosiły o przysyłanie zdjęć modeli z którymi pojawią się na Pikniku. Galeria jest jeszcze niestety prawie pusta... Brak także zgłoszeń ochotników do pomocy w organizacji imprezy.

UWAGA! W Bezmiechowej pozostały tylko jeszcze nieliczne miejsca noclegowe!

Pozdrawiam Piotr

www.piotrp.de

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Koledzy,

dziś rozesłałem e-maile z potwierdzeniami noclegów w Bezmiechowej. Gdyby ktoś takiego e-maila nie otrzymał a nocleg zarezerwował, to proszę o kontakt na adres: zar<*malpa*>2008.piotrp.de

Przypominam także o zapisach na Piknik. Jednocześnie proszę zwrócić uwagę, że ze względów ubezpieczeniowo - prawnych dopuszczone są do użytku na Pikniku częstotliwości legalne w Polsce.

Pozdrawiam Piotr

www.piotrp.de

Opublikowano

Czyli reasumując Twój post Piotrze z 22 grudnia 2007 r oraz punkt w regulaminie pikniku latać możemy na następujących kanałach / pasmach:

oraz na 2,4 GHz bez zdawania WYRAŹNIE oznaczonych nadajników w tym paśmie

Opublikowano
Czyli reasumując Twój post Piotrze z 22 grudnia 2007 r oraz punkt w regulaminie pikniku latać możemy na następujących kanałach / pasmach:

oraz na 2,4 GHz bez zdawania WYRAŹNIE oznaczonych nadajników w tym paśmie

Na to wygląda. Chyba, że coś się w przepisach zmieniło lub do tej pory zmieni...

Może jeszcze przypomnienie. W dalszym ciągu oczekuję na zgłoszenia kolegów chętnych do pomocy (kierownictwo lotami, wydawanie nadajników itp).

Pozdrawiam Piotr

Opublikowano

Ja także Piotrze jestem chętny do pomocy, tylko w jakiej roli? Może zajmę się tą stacjonarna wystawką, zrobie tabliczki z opisami prezentowanych modeli i będę "dozorcą" całej tej części? Wybieram się w tym roku od piątkowego popołudnia do niedzieli, tylko muszę jakieś lokum dla siebie i rodzinki jeszcze poszukać. Chyba gdzieś w "agroturystyce" w pobliżu Żaru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.