Janeczek Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Noooo przeciez pisalem ze przesadzilem - oczywiscie ze w Balsie ;D winki,winki Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam, właśnie wystartowała strona Pikniku 2008. Zapraszam: www.piotrp.de Wszelką korespondencję w sprawach piknikowych proszę kierować wyłącznie na: Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam, zapraszam do zapoznania się z projektem określającm zadania kierownika lotów na Pikniku: REGULAMIN Czekam na uwagi i propozycje. Z góry za nie dziękuję. Pozdrawiam już całkiem Swiątecznie Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Piotrze, nie zamierzam Ci dogryźć czy coś, więc nie odbieraj tego w ten sposób, ale miłoby było zobaczyć w avatarze twarz kogoś, kto organizuje dosyć niemałą imprezę modelarską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Szczególnie, że jest to TWARZ wielce zacna, o szlachetnych rysach, zawsze uśmiechnięta , emanująca ciepłem i życzliwością. Mówię to całkiem poważnie, bez żadnych jaj czy innych żarcików. Daj fotę Piotrze, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Piotrze, nie zamierzam Ci dogryźć czy coś, więc nie odbieraj tego w ten sposób, ale miłoby było zobaczyć w avatarze twarz kogoś, kto organizuje dosyć niemałą imprezę modelarską Nie, nie odbieram tego jako dogryzanie a jako powód do, no powiedmy zażenowania (na wstydzenie się jetem pewnie za stary?). Wytłumaczenie mam - notoryczny brak czasu nawet na ważne rzeczy. Postaram się to manko szybko nadrobić. Pozdrawiam Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Uwaga, na Piknik zgłaszane są niedozwolone w Polsce częstotliwości. Bardzo proszę o zwrócenie uwagi, że od tego Pikniku, ze względów ubezpieczeniowo-prawnych dopuszczone mogą być jedynie oficjalnie dozwolone kanały. Dla przypomnienia są to: 35 MHz: K260, K61 - K80 oraz K281 i K282 40 MHz: K50 - K53 27 MHz: K4, K9, K14, K19, K24 Uwaga - używania pasma 27 MHz stanowczo odradzam! A jeżeli już, to do małych i lekkich modeli depronowych). Pozdrawiam Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Dobra wiadomość dla Kolegów wybierających się w tym roku do Bezmiechowej! Jak się właśnie dowiedziałem, droga na górę została wreszcie wyasfaltowana! :jupi: Pozdrawiam Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam. Piotrze na stronie dot. pikniku widnieje takie coś: Lista zgłoszeń - lista zostanie zamknięta w dniu 08.07.20 czyli 20 lipca. Czy to zamierzone? Piknik się kończy 20 lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Hmmm, cytuję ze strony: "Lista zgłoszeń - lista zostanie zamknięta w dniu 08.07.2008." Czyżbyś Ty nie widział czegoś co ja widzę? Ktoś jeszcze ma taki problem? Czy ja może jeszcze gdzieś coś przeoczyłem? :?: :?: :?: Pozdrawiam z zaniepokojeniem Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Niestety u mnie to wygląda tak: Przeniósł "08" do nowego wiersza i potraktowałem to jako jakiś dodatkowy punkt (?) Przeglądarka to Firefox 2.0.0.5 dla Linuxa - Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8.1.5) Gecko/20070713 Firefox/2.0.0.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Dzięki. Nie chcę tu wzniecać dyskusji o wyższosci jednego browsera nad drugim. Popatrz screenshooty z Firefoxa pod Vistą (różnice w trzcionkach i kolorach do Twojej wersji Firefoxa) :< oraz jak pokazuje tą stronę IE (także pod Vistą - ale i sprawdzone pod XP). IE: oraz Firefox: Staram się zawsze sprawdzić moje strony pod Firefoxem i IE na Viście i XP. Niestety pomimo pisania w czystym HTMLu Firefox robi czasmi takie niespodzianki. Miałem już też tak, że Firefox wogóle nie chciał niektórych stron pokazać. Niestety pod Operą i innymi browserami już nie sprawdzam. Pozdrawiam Piotr PS. Sorry za duże grafiki, ale zmniejszone wyglądały dość parszywie ;D www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
41G66 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ładne projekty - nowatorskie podejscie do tematu. Pozdrawiam Gienek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam, przypominam o trwających zapisach na Piknik (http://www.piotrp.de). Bardzo proszę też osoby, które już się zgłosiły o przysyłanie zdjęć modeli z którymi pojawią się na Pikniku. Galeria jest jeszcze niestety prawie pusta... Brak także zgłoszeń ochotników do pomocy w organizacji imprezy. UWAGA! W Bezmiechowej pozostały tylko jeszcze nieliczne miejsca noclegowe! Pozdrawiam Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Koledzy, dziś rozesłałem e-maile z potwierdzeniami noclegów w Bezmiechowej. Gdyby ktoś takiego e-maila nie otrzymał a nocleg zarezerwował, to proszę o kontakt na adres: zar<*malpa*>2008.piotrp.de Przypominam także o zapisach na Piknik. Jednocześnie proszę zwrócić uwagę, że ze względów ubezpieczeniowo - prawnych dopuszczone są do użytku na Pikniku częstotliwości legalne w Polsce. Pozdrawiam Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Czyli reasumując Twój post Piotrze z 22 grudnia 2007 r oraz punkt w regulaminie pikniku latać możemy na następujących kanałach / pasmach: 35 MHz: K260, K61 - K80 oraz K281 i K282 40 MHz: K50 - K53 27 MHz: K4, K9, K14, K19, K24 oraz na 2,4 GHz bez zdawania WYRAŹNIE oznaczonych nadajników w tym paśmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Czyli reasumując Twój post Piotrze z 22 grudnia 2007 r oraz punkt w regulaminie pikniku latać możemy na następujących kanałach / pasmach: 35 MHz: K260, K61 - K80 oraz K281 i K282 40 MHz: K50 - K53 27 MHz: K4, K9, K14, K19, K24 oraz na 2,4 GHz bez zdawania WYRAŹNIE oznaczonych nadajników w tym paśmie Na to wygląda. Chyba, że coś się w przepisach zmieniło lub do tej pory zmieni... Może jeszcze przypomnienie. W dalszym ciągu oczekuję na zgłoszenia kolegów chętnych do pomocy (kierownictwo lotami, wydawanie nadajników itp). Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Piotrze, tak jak pisałem w mailu - wrzuć mnie proszę w grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Piotrze, tak jak pisałem w mailu - wrzuć mnie proszę w grafik. Dzięki - kto następny? Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Ja także Piotrze jestem chętny do pomocy, tylko w jakiej roli? Może zajmę się tą stacjonarna wystawką, zrobie tabliczki z opisami prezentowanych modeli i będę "dozorcą" całej tej części? Wybieram się w tym roku od piątkowego popołudnia do niedzieli, tylko muszę jakieś lokum dla siebie i rodzinki jeszcze poszukać. Chyba gdzieś w "agroturystyce" w pobliżu Żaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.