AndrzejC Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Właśnie się dowiedziałem o tym smutnym fakcie. Jasiu wczoraj wieczorem, jadąc na zawody nad morze, zginął w wypadku. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Niestety odszedł ...stało się tylko 25km od Odolanowa ...za 2tyg mieliśmy jechać do Lisich Kątów na odprawę i posiedzenie KM... WIELKA SZKODA :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 No cóż stało się nieszczęście ,niewiele brakowało a i ja wracając od Radka władowałbym się na tego Tira i Janka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 To był ten wypadek w Czekanowie????? Na prawdę szkoda człowieka...Cześć Jego Pamięci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Nigdy nie miałem sposobności spotkania Mistrza. Kiedy w latach 70-tych zaczynałem przygodę z F1C, był już na szczycie - wielokrotnie wygrywał mistrzostwa Polski, był członkiem kadry F1C. Wielka szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Tak mi się zrobiło ... dziwnie znasz człowieka - kilka lat nie widziałeś i nagle bach - info że koniec przykro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Jeszcze niedawno dzwonił i mobilizował mnie do rozpropagowania F5J w Polsce. To był wulkan energii. Jasiu - dzięki za wszystko ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Wszystkich zainteresowanych informuję, że pogrzeb Jana Ochmana odbędzie się w dniu 27.10.2012 r na cmentarzu przy ul. Bujwida we Wrocławiu. o godz. 12 00 odbędzie się msza św w kościele przy cmentarzu, a następnie pogrzeb. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi