Marcin K. Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Siema! Jestem na tym forum i w modelarstwie niedługi czas. Chciałbym się zapytać czy da się zrobić mikser lotek na dwóch serwach połączonych kablem Y podłączonym do jednego kanału? Za wszystkie odpowiedzi wielkie dzienx
MiQ27 Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Się nie da. Na kablu Y obydwa serwa wychylą się jednakowo i w tę samą stronę.
Tomek Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Na kablu y mozez zalozyc lotki o ile w jesdnym sewie dasz lotke po prawej stronie orczyka ,a w drugim po lewej. Oczywiscie o klapolotkach czy roznicowaniu wychylen mozesz zapomniec.
motyl Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 ..... roznicowaniu wychylen mozesz zapomniec. Pewny tego jesteś ?? Bo ja mam inne zdanie A i tak na marginesie to raczej powinno być w Elektronice !!
Artur Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 roznicowosc wychylen da sie zrobic mechanicznie, ja tak mialem kiedys bardzo dawno w szybowcu
Marcin K. Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Opublikowano 29 Listopada 2006 Dzięki wszystkim za odpowiedzi coś wymysle
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.