Marcin K. Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Siema! Jestem na tym forum i w modelarstwie niedługi czas. Chciałbym się zapytać czy da się zrobić mikser lotek na dwóch serwach połączonych kablem Y podłączonym do jednego kanału? Za wszystkie odpowiedzi wielkie dzienx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Się nie da. Na kablu Y obydwa serwa wychylą się jednakowo i w tę samą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Na kablu y mozez zalozyc lotki o ile w jesdnym sewie dasz lotke po prawej stronie orczyka ,a w drugim po lewej. Oczywiscie o klapolotkach czy roznicowaniu wychylen mozesz zapomniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 ..... roznicowaniu wychylen mozesz zapomniec. Pewny tego jesteś ?? Bo ja mam inne zdanie A i tak na marginesie to raczej powinno być w Elektronice !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 roznicowosc wychylen da sie zrobic mechanicznie, ja tak mialem kiedys bardzo dawno w szybowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Dzięki wszystkim za odpowiedzi coś wymysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.