Marcin K. Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Siema! Jestem na tym forum i w modelarstwie niedługi czas. Chciałbym się zapytać czy da się zrobić mikser lotek na dwóch serwach połączonych kablem Y podłączonym do jednego kanału? Za wszystkie odpowiedzi wielkie dzienx Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiQ27 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Się nie da. Na kablu Y obydwa serwa wychylą się jednakowo i w tę samą stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Na kablu y mozez zalozyc lotki o ile w jesdnym sewie dasz lotke po prawej stronie orczyka ,a w drugim po lewej. Oczywiscie o klapolotkach czy roznicowaniu wychylen mozesz zapomniec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 ..... roznicowaniu wychylen mozesz zapomniec. Pewny tego jesteś ?? Bo ja mam inne zdanie A i tak na marginesie to raczej powinno być w Elektronice !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 roznicowosc wychylen da sie zrobic mechanicznie, ja tak mialem kiedys bardzo dawno w szybowcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Dzięki wszystkim za odpowiedzi coś wymysle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.