robertus Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 No tak, Omega w kombiaku to prawdziwy jeżdżący hangar. Butlę masz w kole, czy "bojler"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Sam miałem Omę tylko tą po lifcie. Gdyby nie to, że już jest nie produkowana to dalej bym tym jeździł tylko młodszym:) Miałem B FL z 2000r 2.2 benzyna. Jedyny minus tego auta to masakryczne spalanie 13-18 po mieście (w zależności od pory roku i stylu jazdy) w trasie 7,5-11 (7,5 to rekord z rodziną na wakacje. łączna trasa ok 1100km średnia prędkość ok 53km/h. 11 to też rekord: 900km średnia prędkość ok 100km/h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 No tak, Omega w kombiaku to prawdziwy jeżdżący hangar. Butlę masz w kole, czy "bojler"? Butla w kole, miejsca w bagażniku że masakra, jeszcze jak złożyć fotele to można przeprowadzki robić. Pali mi po mieście około 15l LPG/100km a w trasie ostatnio 9,5l LPG/100km , przejechane 300km ze średnią prędkością 110km/h więc nie jest to tragedia zwłaszcza że gaz jest po 2,72. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nic tylko życzyć niezawodności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi