Ted850 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Wspaniałe Zawody ;-) Trzeba tylko nad pogodą popracować ;-) ps. nie zdążyłem sprawdzić klasyfikacji końcowej Możecie powiesić wyniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Za daleko mamy Walnąć sobie 1000 km to troszkę za dużo Jest was troche... Moze udaloby sie zorganizowac busik? Dzieki za wspolna zabawe. Wialo jak cholera, ale i to nam nie zepsulo frajdy z latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Skrócona klasyfikacja końcowa WWI 1. Rafał Mljal - 1354p 2. Sebastian Gulina - 821p 3. Piotr Kubissa - 693p WWII 1.Mirosław Skowroński - 1076p 2. Sebastian Gulina - 955p 3. Michał Buliński - 949p Relacja z zawodów w TVP Rzeszów (15:55) http://www.tvp.pl/rzeszow/informacja/aktualnosci/wideo/1111/9069876 Zdjęcia i filmy z zawodów już niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Właśnie Rafale nie jest nas dużo, tak naprawdę trenujemy w dwie trzy osoby Ale może się coś pozmienia u Nas na lepsze. Gratulację za I wojnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Serdeczne podziękowania za wspólną zabawę. Musze stare krakowskie powiedzenie "wieje jak Kielcach" zamienić na nową wersję ...."wieje jak w Rzeszowie". Nie pamiętam aby modele ESA latały kiedykolwiek przy wietrze 10 m/s ale jak się okazało - da się i jeszcze wszystkim było wesoło. To zasługa dobrej atmosfery zawodów za co podziękowania należą się organizatorom oraz sprawnym ekipom ściągającym modele z drzew lub z terenu sąsiadującej jednostki wojskowej. Mnie banan z twarzy nie znika za sprawą 1 miejsca jakie zdobyłem dzięki modelowi dwusilnikowemu Me-110. Okazał się najmniej podatny na porywy wiatru oraz uszkodzenia w kolizjach. Finał latałem z jednym SK i jeszcze udało się coś uciąć Oba finały zdominowała Eskadra Kraków a dwa pierwsze miejsca cieszą nas ogromnie. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal0051 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Nie znalazł ktoś może po zawodach prześpieszacza do CA i CA średniego pełnego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Tak Muszę przyznać atmosfera była genialna choć mieliśmy długą drogę powrotną do Warszawki całą trasę gadaliśmy o tym co się działo. A z wrażeń nie spałem prawię całą noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Lokalne media o naszych zawodach http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,12837365,Na_stadionie_Resovii_odbyla_sie_bitwa_o_Rzeszow__ZDJECIA_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Tutaj są fajne fotki http://www.rzeszow4u.pl/galeria/kalendarium/ii-bitwa-powietrzna-o-rzeszow-11-listopada-2012-r..html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Zapraszam do galerii zdjęć z zawodów: http://89.230.79.3/rclipol/forum/galeria/thumbnails.php?album=47 Pełna klasyfikacja końcowa: http://www.rc-lipol.pl/wyniki_esa2012.xlsx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Nie znalazł ktoś może po zawodach prześpieszacza do CA i CA średniego pełnego ?? Ja znalazłem wczoraj w skrzynce Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że miałem swój identyczny zestaw i widocznie zwinąłem w pośpiechu. Podaj adres, to Ci odeślę, albo nr. konta to zwrócę Ci za to.A co do zawodów, to ja też się dobrze bawiłem. Jak widać można rozegrać zawody w każdych warunkach, chociaż finał WWI był trochę kuriozalny A na finał B chyba nikt już ochoty nie miał Dzięki dla Organizatorów i wszystkich Zawodników. Jedyne co mnie trochę irytowało, to posklejane taśmy, które trzeba było rozwijać przed startem i które nieźle namieszały przy takim wietrze. Specjalne podziękowania dla Ani za śrubokręt, bez którego przegrałbym podium i dla Marka, który nie wiem jakim sposobem wdrapał się na wielkie drzewo i zrzucił mój model. Szacun dla Was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 oj działo się.. działo... bardzo ciekawe zawody - tak trudnych warunków chyba jeszcze nie było tym wieksze brawa dla debiutu Ani że sobie poradziła! mimo krótkiego dnia - udąło się wszystko ogarnąć dzięki dla organizatorów i uczestinków za super zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arya Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Dzięki za wspólną zabawę i brawa dla organizatorów, że udało im się zakończyć zawody przed zmrokiem. To były moje pierwsze zawody. w których uczestniczyłam nie tylko jako "fotoreporter" ale także piot. Bardzo się cieszę, że nie stchórzyłam w ostatniej chwili, a było blisko Moja galeria zdjęć: https://picasaweb.go...feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dziękuje wszystkim za dobrą, wspólną zabawę , gratuluję wygranym ale wiatr ćwiczył cierpliwość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 No to jeszcze filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 I jeszcze Film z zawodów Wersja skrócona: wersja pełna: miłego oglądania i do zobaczenia w przyszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi