ECO400 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 ja w swoim życiu grałem tylko w NFS, symulator AFPD i w Microsoft Flight Simulator 2002 Nigdy mnie w tym celu do kopa nie ciągnęło, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Mam Microsoft Flight Simulator 2002 stan idealny w pudełku. Niezły oldschool ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Dla mnie gry powstały dwie, Heros 3 wraz z dodatkami i od czasu do czasu quake 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 a dla mię jedna. The ..... SIMS MSPANC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Call Of Duty 2 - Tryb Multiplayer. Jest ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jak dla mnie rządzi cała trylogia "Mass Effect" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 a ja nie mogę się od roku oderwać od Battlefielda 3, oczywiście multiplayer. Jeśli ktoś tu grywa, może zgramy zespoły lub stworzymy modelarski pluton mój XLive login: ViperishCactus2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Dla mnie gry powstały dwie, Heros 3 wraz z dodatkami i od czasu do czasu quake 2. Masz racje Heroes 3 to było coś. Grałem godzinami, dniami i nocami Widzę że temat się rozkręca i piszecie w co gracie. Tak więc i ja napisze. Aktualnie gram w jakąś polską strzelanke Najemnicy - grafika nie powala ale spoko się gra. Przechodzę powoli Medal of Honor Airborne - gorąco polecam. Czasami włączę jak dla mnie najlepszą z części Gta czyli San Andreas. Gra niesamowity klasyk i nieograniczone możliwości. Czasem gdy mi się nudzi podpinam pada i śmigam motocyklem w Test Drive Unlimited. Meczyk w PES 2012 też czasami rozegram. Oprócz tych gier codziennie gram w nieśmiertelnego Counter Strike 1.6 i moją nową zajawkę od 2 miesięcy czyli Minecraft ( na singlu jak i na multi ). Jeżeli chodzi o klasyki lubie zagrać w Far Cry oraz świetną grę Total Overdose - szczególnie polecam. Ostatnio bardzo chce mi się grać w Ghost Masters ale nie mogę płyty znaleźć Need For Speed Underground pierwsza część to kolejna część mojego dzieciństwa. Niedługo chcę sobie sprawić Battlefield 3 i Call of Duty MW3 i dokończyć Crysis 2. Dużo jeszcze tego było jak sobie przypomnę to będę edytował. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Każdy ma swoje klasyki. Nie tak dawno grałem ponownie w Ufo- enemy unknown. Klimat i gra turowa. Nic nie straciło na grywalności. Otwarta wersja Transport Tycon również wróciła do łask. Ale tak to nie mam czasu na granie bo "modeluję" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Flight simulator X, Portal 1, Portal 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ja ogólnie nie jestem za bardzo do gier, ale jak dla mnie na głowę bije wszystkie Colin Mcrae rally 5 i FarCry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 call of duty modern warfare, nfs most wanted, quake 2 , destruction derby, carmagedon. teraz nie mam czasu na modele, a co dopiero na gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ja kiedyś grałem w Counter-Strike, aktualnie gram w World of Tanks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 NFS, szczególnie Hot Pursit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Kiedyś dużo grałem w baaaaardzo dużo tytułów. MSF-a zaliczyłem od piątki, każdego. FSX-a nadal trzymam na dysku. Kiedyś kochałem symulatory namietnie, od czasu zagrania w Airbusa 320 na C-64 u kumpla. Na Amidze (już swojej) poczesne miejsce miał Gunship 2000 (oryginalny, co było chyba ewenementem w tamtych czasach giełd komputerowych i przegrywania dyskietek). Od jakiegoś czasu gram znacznie mniej i przeważnie wyłącznie w gry sieciowe - z darmowymi klientami. Choć i czasem się jakiś abonamencik wykupiło. Przeciętnie wychodziło ok 45zł za miesiąc, wiec kosmiczne to koszty nie były. Aktualnie katuję World of Tanks i czekam na jego "lotniczego" brata, World of Planes lub konkurencyjnego War Thunder. oba mają wyjść jeszcze w tym roku. Wtedy się pewnie z czołgów na samoloty przerzucę. Cenią sobie grę z żywymi graczami. Tego żaden komputer nie zapewni. Niestety, mój komputer już jakiś czas temu powinien przejść gruntowny lifting, więc w wiele nowych produkcji i tak bym nie pograł. Ale sami wiecie jak to jest. Albo karta graficzna, albo komplet serw. I niestety karta przegrywa notorycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No parę tytułów się przewinęło, ale i tak najbardziej lubię te starsze klasyki, z nowszych nic mi jakoś nie podchodzi np. Heroes III, Turok seeds of evil, Far cry. OD czasu do czasu też w CS zagram. Obecnie to jedynie na symulatorach latam FSX, obecnie też dosyć rzadko, no i kochany Condor, obecnie z PlanePackiem 1 Więc latam sobie na rodzimym Jantarku 2b i PW-5 na przeloty przez sieć. A tak wogle lata ktoś z tego forum jeszcze na condorze, może byśmy polatali któregoś razu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furilion Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Długo grałem w WoW'a (World of Warcraft) dodatki od Burning Crusade aż po Cataclysm, ale tylko na privatach bo kasy szkoda . Teraz zdarza mi się ok. raz na tydzień odwiedzić serwerek i zobaczyć co nowego . A z takich gier mniej czasochłonnych to lubię sobie z kolegami w piątkowy wieczór popykać w CSa 1.6 .Ogólnie teraz mam mało czasu to tak na szybko odpalam Team Fortress 2 i kilka rundek robie . EDIT: Zapomniałem jeszcze o FSX . Lubię sobie polatać tak "oficjalnie", a nie, że wybieram Boeinga 747 i nurkuję z wysokości 4000ft (Chociaż to też mi się zdarza ) . Ostatnio rzadko gram bo joystick był pożyczony a z myszką to mordęga latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furilion Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Kiedyś dużo grałem w baaaaardzo dużo tytułów. MSF-a zaliczyłem od piątki, każdego. FSX-a nadal trzymam na dysku. Kiedyś kochałem symulatory namietnie, od czasu zagrania w Airbusa 320 na C-64 u kumpla. Na Amidze (już swojej) poczesne miejsce miał Gunship 2000 (oryginalny, co było chyba ewenementem w tamtych czasach giełd komputerowych i przegrywania dyskietek). Od jakiegoś czasu gram znacznie mniej i przeważnie wyłącznie w gry sieciowe - z darmowymi klientami. Choć i czasem się jakiś abonamencik wykupiło. Przeciętnie wychodziło ok 45zł za miesiąc, wiec kosmiczne to koszty nie były. Aktualnie katuję World of Tanks i czekam na jego "lotniczego" brata, World of Planes lub konkurencyjnego War Thunder. oba mają wyjść jeszcze w tym roku. Wtedy się pewnie z czołgów na samoloty przerzucę. Cenią sobie grę z żywymi graczami. Tego żaden komputer nie zapewni. Niestety, mój komputer już jakiś czas temu powinien przejść gruntowny lifting, więc w wiele nowych produkcji i tak bym nie pograł. Ale sami wiecie jak to jest. Albo karta graficzna, albo komplet serw. I niestety karta przegrywa notorycznie. Jeszcze przed Wakacjami można było na stronce World of Warplanes stworzyć konto i wypełnić ankietę wg. której producent udzielał dostępu do wersji beta. Ja pobrałem już we wrześniu, ale z góry powiem, że jakby tak porównać do większości nowych produkcji gra jest w miarę wymagająca (w sensie wymogów komputerowych). Ja mam 4gb ram,Intel Core 2 Duo 2.10Ghz i grafikę Nvidia 110M - 512mb i ledwo wyciąga 8 fps na najniższych ustawieniach. Oprócz tego sądzę, że sterowanie samolotem jest zbyt mało realistyczne i łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Może Ktoś gra w Mass Effect 3? Kto gra to niech poda nick Origin to może razem uratujemy galaktykę na multi ? Mój nick: Desthar. Trochę też gram w WOT i Skyrim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja pogrywam teraz w betę World of Warplanes Całkiem to to fajne. Lubię czasem odpalić MFS. Miałem kiedyś FSx'a a teraz na dysku został 2004. Na półce mam jeszcze kilka NFS'ów, Battlefielda 1942, Wings of Prey i Sturmovika Cliffs of Dover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi