qba Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Darek nie ma problemu, chwilowo jestem w dołku finansowym więc oddalam jak mogę dorobienie naklejek, ale jak będę robił to zrobię też wewnętrzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 To może zróbmy "zrzutkę narodową" Mówię poważnie. Przecież wpłaty nie muszą być duże ani też obowiązkowe. Kto będzie chciał to wpłaci ile będzie mógł. W ten sposób może okazać się, że naklejek wystarczy dla każdego, a może i na kalendarze coś zostanie Podaj jakiś nr konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 To może zróbmy "zrzutkę narodową" Mówię poważnie. Przecież wpłaty nie muszą być duże ani też obowiązkowe. Kto będzie chciał to wpłaci ile będzie mógł. W ten sposób może okazać się, że naklejek wystarczy dla każdego, a może i na kalendarze coś zostanie Podaj jakiś nr konta. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Podaj dane do przelewu (np na pw albo maila), przecież nie o to chodzi abyś dokładał do interesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFlayerX Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 fajny pomysł. ogólnie jestem za, ale może lepiej jest postarać się o sponsorów forum, albo zrobić dwa banery po bokach tematów ( w senie ten kawałek niebieski między tekstem a brzegiem ekranu ), które sklepy ( tudzież inne instytucje ) będą mogły sobie wynająć na symboliczną opłatą, tak żeby np. starczało na partie naklejek czy że by dofinansować kalendarze, czy ewentualne t-shirty czy kubki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Z reklamami nie będę sie bawił, to co jest/ bywa starcza na obsługę forum i niech tak zostanie. A co do zrzuty to wolałbym jej uniknąć bo czasem rodzą się jakieś dziwne sytuacje i tak z osoby która chciała coś zrobić staje się ofiarą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFlayerX Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 A co do zrzuty to wolałbym jej uniknąć bo czasem rodzą się jakieś dziwne sytuacje i tak z osoby która chciała coś zrobić staje się ofiarą. hmm... coś niestety wiem na ten temat, bo ostatnio jak do naszej szkoły przyjechali uczniowie na wymianę z Hiszpanii ( tak ja tez miałem swojego "przydupasa" ), to na mnie wypadło żeby kase zbierać jak chcieliśmy iść na pizze i kręgle poza programem, ładny bur*el się zrobił, a najlepsze było to że to jeden z Polaków był prowodyrem małego buntu i potem trza było oddawać kasę. a ja nic złego nie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Naklejki jeszcze do mnie nie dotarły, ale jak już będą to mogę wysłać po jednej naklejce dwóm pierwszym osobom, które zgłoszą się na pw Resztę chciałbym rozprzestrzenić po Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Spokojnie panowie tak jak obiecałem przesłałem naklejki do dwóch kolejnych osób. Także proszę cierpliwie czekać na przesyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja też jeszcze nie dostałem jak coś. Dam znać jak dojdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFlayerX Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 @koszkin a jak zostałyby ewentualnie dodrukowane naklejki to czy dałby pan znać coby Warszawa mogła również dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofikwroc Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam miło by było gdyby pare trafiło do Wrocławia -pozdrawiam posiadaczy nalepek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Do Wrocławia, nie trzeba wysyłać. Zrobię naklejki dla tutejszych Forumowiczów. Odebrać je będzie można przy okazji naszego spotkania "łódkowego" w dn 24.11.12 w sklepie modelarskim przy ul. Zawalnej. Kto nie dotrze w sobotę, to będzie mógł sobie odebrać później ponieważ zostawię ich trochę w sklepie A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ja zostawiłem sobie 3 i jedną już podarowałem koledzę. Także nie poratuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Koszkin robiłeś naprasowankę? ciekaw jestem jak to wyszło żelazkiem zwykłym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Właśnie nie robiłem jeszcze, nie miałem za bardzo kiedy i jak ale postaram się to zrobić jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Dziś doszły do mnie naklejki Mam już dwóch chętnych do których wyślę je jutro. Kilka nalepek zostawię w weekend w Składnicy modelarskiej- Modelarnia na ul. Grzegórzeckiej. Zostawię jeszcze kilka i rozdam kiedyś forumowiczom na Czyżynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Naklejki również doszły i do mnie Na razie mam małe "zamówienie" na parę sztuk od znajomych również związanych z naszym forum więc zbyt wiele do wysłania nie będę miał - po 3 sztuki dla dwóch osób. Więc dwie pierwsze osoby dostaną po 3 naklejki. Kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ok, naklejki wysyłam do: Marcin K. Maciej Ritmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dobra, ostatecznie wysyłam do trzech osób: Pacza Wojtek Sz TomekNS Naklejki już zostawione w Modelarnii na Grzegórzeckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi