qba Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Cieszę się że jest jakiś odzew, prześlijcie mi proszę zdjęcia w jak największej rozdzielczości na panjaqb(at)gmail.com . Zdjęcia muszą być waszą własnością lub musicie mieć do nich prawa, druga sprawa nazywajcie pliki swoim nickiem, łatwiej mi będzie dojść kogo jako autora zdjęć wpisać.
Wojtass_nt Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Dobrze jak byś podał MINIMUM rozdzielczości bo inaczej to każdy sobie dowolnie zinterpretuje :]
qba Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 mniej niż 1024x768 nie ma sensu
Wojtass_nt Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 No to moje są ok bo dałem pomniejszone wersje
DarekRG Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Jakiego rozmiaru maja być te fotografie drukowane? z 1024x768 to można zrobić odbitkę 10x15 a nie kalendarz.... Sugerował bym absolutne minimum 2560x1706 pod warunkiem że plik jest nienagannej jakości.
DarekRG Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 To może na 2014 rok kalendarz? Więcej czasu żeby się wszyscy zebrali.
Boguslaw Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a może jakieś miejsce publikacji, album albo strona www, żeby można było głosować na fotki? oto moje propozycje (oryginały w dużej rozdzielczości poszły na e-mail):
Marcin_Rzeszów Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Panowie nastał problem. Kalendarz prawie gotowy, brakuje listopada i grudnia. Potrzebuję żeby zrobił ktoś grafite na pierwszą strone (okładke). Trzrba mi tez jakieś dwa zdjęcia w miare dobrej rozdzielczości. Chyba że ktoś chce dokonczyc to na Pw pisac to dam pliki. PrtScr:
Wojtass_nt Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kalendarz gotowy? A co w nim jest jeśli to nie tajemnica? ;]
Boguslaw Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Panowie nastał problem. Kalendarz prawie gotowy, brakuje listopada i grudnia. Potrzebuję żeby zrobił ktoś grafikę na pierwszą stronę (okładke). Trzeba mi tez jakieś dwa zdjęcia w miarę dobrej rozdzielczości. Chyba że ktoś chce dokończyć to na Pw pisać to dam pliki. 1 pierwsza strona może być składanką wszystkich miesięcy 2 mozna obejrzeć propozycje poszczególnych miesięcy 3 mam jeszcze kilka tysięcy zdjęć można coś wybrać może jakaś ESA?
Marcin_Rzeszów Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kalendarz gotowy? A co w nim jest jeśli to nie tajemnica? ;] Jak skończe. Dawaj te zdjecia esy.
Boguslaw Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jak skończe. Dawaj te zdjecia esy. mam je w domu, wiesz teraz jaby pracuje troche ale wieczorkiem podeślę ok?
Rekomendowane odpowiedzi