Skocz do zawartości

Pomoc w wyborze ładowarki do 200zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Ja ze swej strony mogę Ci polecić ładowarkę Turnigy A6-10 200 W. Znalazłem ją w jednym ze sklepów za 224 zł. Ciut drożej a zdecydowanie większa moc więc warto dołożyć. Sam używam takowej od ponad roku i za tą kasę jestem z niej zadowolony. Jak znajdziesz używaną to i za połowę tej ceny kupisz. No i rzeczywiście pomyśl nad wydajnym zasilaczem - ja używam przerobionego od kompa.

Pozdro.

Opublikowano

od kilku lat używam zasilacza właśnie komputerowego i jest OK. ładowarki tej osobiście nie "testowałem", ale w sumie za stówkę z przesyłką to nie jest zła cena...

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Czy ma ktoś jakiś kontakt poza forum do Krzyśka? Mam dla niego już gotowy zasilacz i ładowarkę spakowana do wysyłki a niestety nie odpisuje na PW. Kolega dał zaliczkę, nie wpłacił reszty pieniążków i nie wiem co mam począć, bo czekać do końca świata też mi się nie uśmiecha.

Swoja drogą jeśli ktoś byłby zainteresowany przerobionymi zasilaczami z X-BOXa to mogę pomóc :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam ma Ktoś fajną ładowarkę do odsprzedania>? Zaczynam, a koszty się mnożą :rolleyes: . Więc szukam jakiejś używki. Jeśli nie to czy jest różnica między ładowarkę za 100 a za 300. Chciałbym wydać pieniądze raz i mieć święty spokój. Czekam na propozycje :) .Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam Redox Alpha V2 - 99 zł. Wszystko co trzeba - jest tylko bez zasilacza sieciowego (jest model droższy 150 zł z zasilaczem). Ja używam 3 takich ładowarek na lotnisku a w domu mam jeden wspólny do ladowarek zasilacz 15V. Mam też dwie starsze ładowarki BC6 Bantam (kosztowały prawie 500 zł) ale na prawdę nie widzę różnicy nawet menu jest identyczne.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.