Marooned Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 W sieci pojawił się niesamowity filmik, z którym chciałem się podzielić. Mam nadzieję, że wybrałem odpowiedni dział. http://www.youtube.com/watch?v=ffEYqGGYXRk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Panowie nieźle przykozaczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ładny mustang ;-) hehe Trochę to było głupie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ale miny modelarzy bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ale miny modelarzy bezcenne no ja bym sie zdziwił jakby mi ktoś model z drzewa helikopterem ściągał;oTo chyba jeden z tych ultralekkich, małych helikopterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Z cienia wygląda jak robinson r22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dobrze że ichniejszy ULC tego nie widział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomajk Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ech filmów z Bondem nie oglądacie czy co? tam takie numery to na dzień dobry są. Jednak na poważnie, to myślę, że my jesteśmy takim lotniczym zadupiem, że strach się bać. W zamożniejszych krajach, takich samolocików, helików itp. lata tyle, że nikogo specjalnie nie dziwią takie wyczyny. Chłopy krowy zaganiają helikopterami, myśliwi polują, zdejmują ze skał zabłąkanych turystów no i wiele wiele innych. To tylko u NAS nie można zabrać rannego dziecka do szpitala, bo jakieś durne przepisy nie pozwalają wylądować gdziekolwiek byle miejsce było. Nie ma co się oszukiwać, lotnictwo to dla nas jest zbyt droga i niedostępna dziedzina więc i dziwią nas różne rzeczy z nią związane, myślę jednak, że to tylko kwestia czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 W opisie jest nawet umieszczona informacja. Gratulacje Robercie za umiejętność rozpoznawania po cieniu .Widać są jeszcze ludzie zdolni do bezinteresownej pomocy i oby więcej takich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 No cóż, nie idę na łatwiznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Przestana nas dziwić jak w Polsce nastąpi ta obiecana "Irlandia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Chyba Japonia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi