damian97 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Cześć chce okleić RWD-5 taśmą pakową tylko niewiem jaka znalazłem taką na allegro : http://allegro.pl/tasma-pakowa-50-60-czarna-czerwona-niebieska-6-szt-i2722223273.html I czy do depronu bedzie sie trzymała ta taśma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Tak, wystarczy zwykła tasma pakowa. nie wiem tylko dlaczego ta z linku jest taka droga - normalnie kosztuje pare zł, a nie aż 18 bez przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Przeczytaj dokładnie czemu kosztuje 18 zł -cena dotyczy kompletu 6 szt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Fakt nie doczytałem...ale 6szt tego samego koloru na niewielki model nie będzie przydatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi