Irek M Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 "dla zdrowotności" : W gabinecie chirurga siedzi nowobogacki Rosjanin: - Ma pan złamana rękę będziemy musieli założyć gips. - Koleś, jaki gips? Kładź marmur, ja płacę! No i chyba coś takiego dostałem bo ciężkieeeeee...Dzięki wszystkim za słowne wsparcie - czuję jak zdrowieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 jak tu żyć panie prezydencie ...jak żyć ... Wracaj do zdrowia a chwilowo czytaj czytaj czytaj ..linków na wszelakie fora ci u nas dostatek Nie forsuj ręki niech się goi w spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Możesz też potrenować w projektowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Możesz też potrenować w projektowaniu. Pojęcia nie mam o takim komputerowym programowaniu. Do tego pewnie jest też już przestarzały procesor 1,7GhZ. Mam zestaw kit kupiony celowo pod dowolne konwersje - łódź latająca. Jej elementy chciałbym powiększyć i dać do wycięcia pod laser ale kompletnie nie wiem jak za to się zabrać, a nudzi mi się strasznie - po tygodniu bez dwóch dni - bezczynności. Jeszcze tylko 5 tygodni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 poszukaj sketchup na youtubie, może Ci się spodoba. Powinien pójść na Twoim komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi