Irek M Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 "dla zdrowotności" : W gabinecie chirurga siedzi nowobogacki Rosjanin: - Ma pan złamana rękę będziemy musieli założyć gips. - Koleś, jaki gips? Kładź marmur, ja płacę! No i chyba coś takiego dostałem bo ciężkieeeeee...Dzięki wszystkim za słowne wsparcie - czuję jak zdrowieję
utopia Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 jak tu żyć panie prezydencie ...jak żyć ... Wracaj do zdrowia a chwilowo czytaj czytaj czytaj ..linków na wszelakie fora ci u nas dostatek Nie forsuj ręki niech się goi w spokoju
robertus Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Możesz też potrenować w projektowaniu.
Irek M Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 Możesz też potrenować w projektowaniu. Pojęcia nie mam o takim komputerowym programowaniu. Do tego pewnie jest też już przestarzały procesor 1,7GhZ. Mam zestaw kit kupiony celowo pod dowolne konwersje - łódź latająca. Jej elementy chciałbym powiększyć i dać do wycięcia pod laser ale kompletnie nie wiem jak za to się zabrać, a nudzi mi się strasznie - po tygodniu bez dwóch dni - bezczynności. Jeszcze tylko 5 tygodni...
robertus Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 poszukaj sketchup na youtubie, może Ci się spodoba. Powinien pójść na Twoim komputerze.
Rekomendowane odpowiedzi