Wojtass_nt Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Czy ktoś z Was używał tego specyfiku? http://abc-rc.pl/p/142/2093/klej-do-pokrywania-folia-modeli-z-epp-oracover-0982-100ml-kleje-do-pianek-styropianu-epp-chemia-modelarska.html W jaki sposób to działa, jak się tego używa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Używa się tego w przypadku folii nie posiadających kleju termoaktywnego. Tym klejem smaruje się powierzchnię, do której ma być przyklejone pokrycie, nakłada się folię i przyprasowuje. Wyczytane w katalogu firmy Oracover, nigdy tego nie używałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Gdzies czytałem ze zamiast tego specyfiku, stosuje sie jakos rozcięczomy Butapren. Maluje sie tym powierzchnię, czeka az wyschnie no i folia. Zaznaczam! Czytałem o tym, nie stosowałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi