skidan Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam. Mam zaszczyt zaprosić wszystkich pilotów na III Bitwę powietrzną o Wartę Bolesławiecką, które odbędą się 8 grudnia 2012 w Warcie Bolesławieckiej*** na boisku GKS. Są to ostatnie zawody w tym roku, dlatego po zawodach zostaną podliczone punkty z klasyfikacji ogólnej i rozdane dyplomy z Pucharu Polski ESA 2012. http://maps.google.pl/map...sp=0&sz=18&z=18 Harmonogram zawodów: 8:30 - 8:45 zapisy i rejestracja zawodników 8:45 - 9:00 odprawa i rozpoczęcie zawodów 9:15 - 10:30 - pierwsza runda WWI i WWII 10:30 - 10:45 - pokaz modeli samolotów akrobacyjnych 10:45 - 12:00 - druga runda WWI i WWII 12:00 - 12:15 - pokaz modeli helikopterów 12:15 - 13:30 - trzecia runda WWI i WWII 13:30 - 13:45 - pokaz modeli samochodów 13:45 - 14:00 - ogłoszenie składów finałowych oraz kontrola modeli finalistów 14:00 - 14:30 - loty finałowe 14:30 - 15:30 - przerwa obiadowa 15:30 - 16:00 - zakończenie i rozdanie pucharów UWAGA! - harmonogram ten może ulec zmianie w zależności od liczby zawodników. *** W przypadku opadów deszczu organizatorzy zastrzegają sobie prawo do przeniesienia imprezy na dzień 15 grudnia 2012 na teren boiska sportowego w Warcie Bolesławieckiej . Wpisowe 25zł. Zawodnicy będą zobowiązani do podpisania oświadczenia o odpowiedzialności za wyrządzone szkody. (mam nadzieję, że nic się nie wydarzy) Zgłoszenia proszę wysyłać na adres: skidanz2 [małpa] wp.pl do dnia 06.12.2012 do godz. 24:00 Proszę podać: Imię, Nazwisko, nazwę eskadry (jeśli należy), kategorię (WW1/WW2), kanał nadajnika Gorąco zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Latarnia znowu dostanie cięgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 tak! własnei szykuję maszyny! proponuję 500 pkt za trwałe uszkodzenie latarni (jako megaśłupek w WW I ) ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 eeee.....znowu zawody :-( żartowałem jeszcze nie naprawiłem uszkodzeń po walce w Rzeszowie ale już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania. Dzień jest krótki i trzeba naprawdę wcześnie zacząć aby zdążyć z całym tym programem walk i pokazów. Dobrze, że jedzonko jest na zakończenie - inaczej znów się rozleniwimy i nikomu nie będzie się chciało latać ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ostatnie zawody sezonu ESA 2012 przeszły do historii .....było jak na zapowiadającym je plakacie. Mikołajowe czapeczki, przepiękne słońce, mroźne powietrze oraz pole lotów pokryte śniegiem zapewniły niesamowitą atmosferę zawodów w Warcie Bolesławickiej Organizacja jak zawsze perfekcyjna. Ciepłe i obszerne pomieszczenie dla zawodników, gorąca herbata i posiłek to wszystko sprawiło, że -10 stopni nie było dokuczliwe a zawody choć śnieżne i zimowe miały równie gorącą atmosferę jak te letnie. Zabrakło tylko finału B ale słońce było juz bardzo nisko a palce przymarzały do drążków :-) Na starcie cała czołówka zawodników toteż wyniki znów niesamowite. Rywalizacja do ostatniej sekundy była bardzo zacięta a walka toczyła sie także o jak najlepszą pozycję w klasyfikacji Pucharu Polski. Zapewne wkrótce pojawią się zdjęcia a Daniel poda ostateczne wyniki. Ja juz dziś dziękuję Wszystkim zawodnikom za wspólna zabawę i bardzo udany sezon ESA 2012 :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zawody rewelacyjne! A kto nie był ten trąba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Było rewelacyjnie!! Trzeci raz świetnie się bawiłem w Warcie. Czekam na fotki, bo na mój aparat nie działała herbatka z prądem i bateria na dzień dobry odmówiła współpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nie było łatwo, ale lotnisko zostało świetnie przygotowane przez grupę wysokiej klasy profesjonalistów NC1 też nie szczędził swoich sił I podobno w biały dzień oznaczone lotnisko było widać z Międzynarodowej Stacji Kosmicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam, tu są moje fotki :https://picasaweb.google.com/Djarek62/IIIBitwaOWarteBolesAwicka8122012 oraz film z rozpoczęcia i zakończenia PP ESA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Okazuje się, że forum uczy nie tylko modelarstwa... Musiałem zmierzyć się z czymś dla mnie nowym - co się nazywa picasaweb , Mam nadzieję, że się udało - poniżej link do albumu : https://picasaweb.go...gCKmuwLfHhur3bA pozostaje mi jednak jeszcze trochę popracować nad samym robieniem dobrych fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arya Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 A to moje zdjęcia z kolejnych bardzo udanych zawodów: https://picasaweb.google.com/105724409001528829023/ZawodyMikoAjkowe8Grudnia2012?authuser=0&feat=directlink Dzięki za wspólną zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Aniu - zdjęcia rewelacyjne :-) Te dwie kolizje .... moja 64-65-66 oraz Adama 109-110-111 ..... to absolutnie mistrzowskie ujęcia. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Tak, i obie z naspidowanymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi