Ciast3k Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Krótkich parę ujęć w dniu filmowania bitwy ASG. Cała produkcja mam nadzieje że niebawem się ukaże http://www.youtube.com/watch?v=YUs8mgSbBhs&hd=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Swietnie, jak po stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciast3k Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Można wiedzieć z jaka grupą współpracowałeś. Mam w rodzinie jednego żołnierza asg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 muzyka rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 "Zajawki" tego o czym piszesz to ja niestety w tym krótkim zwiastunie nie widzę. Widzę przeciętne widoki i ścieżkę w lesie. Do jakości nic nie mam bo jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciast3k Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Grupa ASG, to jeszcze mało znana formacja z Obornik Śląskich k/ Wrocławia, w której sam zresztą grywam. Gramy dość ogarnięcie i nagrywamy obecnie film z bitwy ASG, który ma być dla nas swego rodzaju showreelem. Muzyka wykorzystana to: Dream Theater - Wait for sleep Może faktycznie to nei jest zajwka, tylko kilka outtake'ów, ale pierwsze ujęcie i ostatnie na pewno się pojawią w docelowym filmie Narazie faza lotów jest prawie gotowa, teraz pozostaje parę ujęć z jazdy i trochę bieganie ze stedicamem, a to będzie bolączka szczególnie w obecny mróz Czekamy tak więc na pogodę i działamy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zaczyna się naprawdę obiecująco. Obserwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja kiedyś na początku swojej przygody z airsoftem wziąłem udział w takiej produkcji: tylko wówczas nie było jeszcze widu ani słychu o takich wynalazkach jak koptery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi