Wojtass_nt Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Mistrzowski bociek w klasie Retro na VI Ogólnopolskich Zawodach Modeli Makiet Szybowców RC dużej skali w Tarnowie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 No,no,Wojtek,gratulacje i do góry :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam, nareszcie Wojtek polubił klasę retro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam, nareszcie Wojtek polubił klasę retro. Lubię każdą klasę gdy jest dużo zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Właściwie to mam tylko jedno pytanie. Czemu nie korzystasz z rysunków źródłowych szybowca ? Są dostępne w Muzeum Lotnictwa. Wszystkie potencjalne uwagi co do kształtu kadłuba w widoku z boku,skosu skrzydeł itd nie mogły by zaistnieć . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 No mój Bociek jako że waży 0,5 kg mniej nie powołał w pierwszej konkurencji wiatrowi. Reszta lotów już była dobra ten jeden przekreslilwalkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Właściwie to mam tylko jedno pytanie. Czemu nie korzystasz z rysunków źródłowych szybowca ? Są dostępne w Muzeum Lotnictwa. Wszystkie potencjalne uwagi co do kształtu kadłuba w widoku z boku,skosu skrzydeł itd nie mogły by zaistnieć . Pytanie- po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 No właśnie po to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi