kaczma2 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dwukrotnie spotkałem się z kamerką mini DV, która zapisywała wadliwe pliki. Po otwarciu katalogu z plikami filmowymi .avi na sekundę pokazują się pliki i znikają razem z ikonami na pulpicie. Ikony wracają, pliki i katalogi nie. Trzeba się do nich dobierać drogą okrężną ale kombinacje kończą się zamarciem kompa.. Bywa, że pliki otwierają się w Quick Time Player a w VLC nie. Najlepiej od razu zrobić konwersję z karty pamięci na MPEG do folderu komputera. Lub inny, pod program do edycji filmu. Z avi na avi pogarsza obraz. Takie coś się działo z kamerką podobną do apatatu foto 5Mpix? i z breloczkami. Chińska produkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Trafił mi się film na YT o kamerkach DVK808 może być pomocny ale nie po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Takie coś się działo z kamerką podobną do apatatu foto 5Mpix? i z breloczkami. Chińska produkcja. Czy na siłę próbujesz coś udowodnic? Już pisałem, że wszystkie breloki typu 808 w tym model #11, 16 i 16 V2 produkowane i sprzedawane są w Cinach. Jakoś jeszcze nikt nie pisał o przypadłościach podobnym do twoich. Może po prostu jesteś mniej udolony technicznie i nie radzisz sobie z techniką...Mam w sumie 4ry breloki od #8 do 16 V2 i nigdy nie spotkałem się z objawami, o których piszesz. A, nie dodałem , że wszystkie zakupiłem w Cinach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 To nie dotyczy modeli 11 i 16. Dodam jeszcze, że reklamacje uznano i jeszcze dodam , że oprogramowanie z dołączonej płytki załatwiło mi zapasowy dysk 8GB z Windowsem 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi