jerzy47 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Czy ktoś wie jak mozna zmienic format pliku np. z kam brelok VLC media file (.avi) na plik mpg 4 w celu zaimportowania do programu pinacle studio. Nie imprtuje tego formatu , a chciałbym to obrobic w celu publikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Do zamiany prawie każdego na prawie każdy używałem Freemake Video converter. W nim zamieniałem własnie avi na MP4 bo inaczej nie mogłem oglądać filmów z breloka na moim Monitorze 37". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joobler Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 A u mnie to nie działa, a mam puytanie i nie umiem go zadać więc chciałem pokazać i nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Program eRightSoft-SUPER spróbuj tego http://www.programosy.pl/program,super.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jobler - musi działać tylko wczesniej musisz odhaczyć na jaki plik zamieniasz. Zapomniałem dodać, że konwertuję również i to dużo cześciej niż na Freemake, - Avidemux 2.5. W innym poście o breloku wymieniany był też jeszcze inny program. Oczywiście w obu wymienionych przeze mnie mozesz ciąc sekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guigo Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Chyba najpopularniejszy darmowy kombajn do obrabiania filmów - VirtualDUB. Możesz też skorzystać ze strony: http://www.online-convert.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommat_82 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Polecam "Format Factory" zamienia wszystkie najpopularniejsze formaty plików zdjęć, wideo, muzyki i jest w wersji PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi