Włodek Ulas Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam .zbawię się w modelarstwo od 1980r. w szczególności uwięż i RC Pozdrawiam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam w naszym skromnym gronie . Ale jeśli chce pan dłużej zabawić na forum to proszę dbać o ortografię! Od kiedy zamiast się bawić się "zbawia" :wink: , podobnie uwięż ,to jest inna literka ź powstaje przy użyciu Alt-x, a nie z :wink: . Naprawdę przeczytanie swojego postu po napisaniu, dużo czasu nie zajmie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witaj Włodku ,Ty dłużej bawisz się modelarstwem niż żyje ten młody człowiek a już Cię poprawia .Mam nadzieję że Ty będziesz poprawiał młodych ludzi w sprawach naszego hobby Witaj i miłej zabawy na forum, które nie jest tylko okupowane przez młodych gniewnych ,ale są również takie "stare ramole" jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Czemu młodych gniewnych, ostatnio na forum starsza brać modelarska ostro przestrzega przed pisaniem z błędami.Myślę że im więcej będziemy o tym informować ,tym szybciej zaniknie to na forum. Ale to Powitalnia więc nie śmiećmy tu. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 A ja Ci Pawełku dziękuję za to Alt i x , bo autentycznie do tej chwili nie wiedziałem, jak się robi na klawiaturce ź. Widzisz? Już dzięki Tobie umię. Dzięki wielkie. Stary od młodego też czasami może się czegoś nauczyć. I bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witaj Włodku na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witaj Włodku w naszym gronie modelarzy! Ps. Ta nowa makieta którą zacząłeś budować to będzie na uwięzi czy RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam.Makieta będzie na uwięzi, napęd-ASP 91. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witaj NA FORUM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckylong Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam na forum.Barvo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model2002 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witaj! Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_RC Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witamy,witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.