Rzepka Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Z braku odpowiedniej ilości wolnego czasu w ostatnim czasie Dakota "przyrosła" jedynie i statecznik pionowy, jak nie braknie chęci to postaram się jeszcze jakoś ukryć napęd steru kierunku aby pozbyć się wystających dźwigni na gotowym modelu. W ostatnim czasie dotarły rownież do mnie wycięte laserowo żebra do skrzydeł (stateczników zresztą też) i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z efektów! 13. 14. 15. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Fajny model, szkoda że jak budowałem swoją to nie miałem takich planów. W takiej większej zrobiłbym to co chciałem a tak to mam taki model bez mechanizacji. Moje na drugą rocznice pierwszego lotu dostała wreszcie owiewki silników i wygląda znacznie lepiej Jak będziesz robił albo kupował podwozie to bierz takie które ma amortyzacje. Sztywne podwozie to nieporozumienie, start i lądowanie na czymkolwiek innym niż asfalt to nielada wyzwanie. Model strasznie podskakuje a samo koło nawet bardzo miękkie nie daje sobie rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kiedy ta maszyna pojawi się na lotnisku w Bobrownikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi