vik99w Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Siema wszystkim , na imie mam Wiktor i dopiero zaczynam swoja przygode z modelami RC. Zakładam to konto ponieważ jeszcze nie zdecydowałem sie co do wyboru mojego pierwszego modelu i chicałbym sie zapytac doświadczonych modelarzy o ich opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32311-dlaczego-nie-moge-pisac-postow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vik99w Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam mam na imie Wiktor i rejestruje sie na tym forum ponieważ dopiero zaczynam swoją przygode z modelami RC.Uważam , że to forum jest przydatne ponieważ moge dostac odpowiedź od doświadczonych modelarzy na nurtujące mnie pytania. Mam także problem z wyborem mojego pierwszego modelu , ale mam nadzieje , że po napisaniu przeze mnie odpowiedniego tematu pomożecie mi wybrać Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam Cię. Napisz z jakiej jesteś miejscowości,bo z polski to nas jest tu dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vik99w Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micechal Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Wydaje mi się, że chodzi o to, że musisz to zmienić w swoich ustawieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Dobrze Ci się wydaje. Jakby kolega vik99w przeczytał regulamin to by wiedział co i gdzie wpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi