vik99w Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Siema wszystkim , na imie mam Wiktor i dopiero zaczynam swoja przygode z modelami RC. Zakładam to konto ponieważ jeszcze nie zdecydowałem sie co do wyboru mojego pierwszego modelu i chicałbym sie zapytac doświadczonych modelarzy o ich opinie
robertus Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32311-dlaczego-nie-moge-pisac-postow/
vik99w Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam mam na imie Wiktor i rejestruje sie na tym forum ponieważ dopiero zaczynam swoją przygode z modelami RC.Uważam , że to forum jest przydatne ponieważ moge dostac odpowiedź od doświadczonych modelarzy na nurtujące mnie pytania. Mam także problem z wyborem mojego pierwszego modelu , ale mam nadzieje , że po napisaniu przeze mnie odpowiedniego tematu pomożecie mi wybrać Pozdrawiam.
dziobak Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam Cię. Napisz z jakiej jesteś miejscowości,bo z polski to nas jest tu dużo
micechal Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Wydaje mi się, że chodzi o to, że musisz to zmienić w swoich ustawieniach
robertus Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Dobrze Ci się wydaje. Jakby kolega vik99w przeczytał regulamin to by wiedział co i gdzie wpisać.
Rekomendowane odpowiedzi