vik99w Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Siema wszystkim , na imie mam Wiktor i dopiero zaczynam swoja przygode z modelami RC. Zakładam to konto ponieważ jeszcze nie zdecydowałem sie co do wyboru mojego pierwszego modelu i chicałbym sie zapytac doświadczonych modelarzy o ich opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32311-dlaczego-nie-moge-pisac-postow/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik99w Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 Witam mam na imie Wiktor i rejestruje sie na tym forum ponieważ dopiero zaczynam swoją przygode z modelami RC.Uważam , że to forum jest przydatne ponieważ moge dostac odpowiedź od doświadczonych modelarzy na nurtujące mnie pytania. Mam także problem z wyborem mojego pierwszego modelu , ale mam nadzieje , że po napisaniu przeze mnie odpowiedniego tematu pomożecie mi wybrać Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziobak Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Witam Cię. Napisz z jakiej jesteś miejscowości,bo z polski to nas jest tu dużo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik99w Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Olsztyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
micechal Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Wydaje mi się, że chodzi o to, że musisz to zmienić w swoich ustawieniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Dobrze Ci się wydaje. Jakby kolega vik99w przeczytał regulamin to by wiedział co i gdzie wpisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts