lukas 39 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam. Czy ktoś robił pomiary realnych osiągów tego silnika jak i poborów prądu? .Chciałbym zwerfikować rzetelność opisów producenta przed zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Tego akurat silnika nie testowałem, natomiast miałem do czynienia z modelem GT 2820/07 i po testach stwierdziłem iż producent podaje wartości prawdziwe, nie wyssane z palca. Więc jest duże prawdopodobieństwo, że w przypadku GT 4020/7 jest podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Mam nadzieję że tak będzie bo wychodzi na to że w tej klasie silników względnie ekonomicznych ten spełnia kryteria.SIlnik jest do madmana evo 1,5m i ma śmigać na 6s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 http://www.headsuprc.com/servlet/the-2160/Emax-GT4020-700kv-Outrunner/Detail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dzięki,jakieś porównanie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 wszystkie wartości "oz" pomnóż przez 29, żeby wyszło w gramach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr73 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Posiadam EMAXA 28/26/05- zachowuje parametry zgodnie z opisem producenta. Bardzo polecam te silniki, nie są drogie, a śmiało mogą konkurować z motorkami z wysokiej półki. Wiem coś o tym, ponieważ jestem posiadaczem MEGI 22/30/3E, silnik posiada w realu bardzo zbliżone parametry. A jeśli porównać masę tych silników to EMAX jest na PLUS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 No i kicha!!!! Silnik przyszedł z Nasika ale jakiś po regeneracji i wrócił do nadawcy,pomimo stanów sklepowych wychodzi na to że jest niedostępny.Po przeczytaniu ładnych kilku opini na kilku forach jednak zrezygnuję z dalszego szukania.Wygląda na to że ta wersja jest bardzo wadliwa jeżeli chodzi o uzwojenie i zaprzestali produkcji.Odkupiłem od forumowego kolegi silnik o podobnych parametrach tyle że znanej i przez wszystkich lubianej marki Turnigy!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi