TOMEK.CEKALA Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 http://www.youtube.c...e&v=bAA6gIV4l_c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ha ha ha jak żyje to takiego spokoju wewnetrznego nie widziałem Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ublizzard Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Najlepsze jest gdzieś tak od 8 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 O!!! w morde!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Sąsiedzi są na pewno zadowoleni...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 "Siła spokoju"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Powinien strzyc żywopłoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Niesamowity jest Emanuje spokojem i opanowaniem, ale przez krótką chwilę można dostrzec w jego zachowaniu niepewność i strach... dobrze, że nikomu nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Fajne to wszystko i fajnie się ogląda takie sceny ale ja tak sobie tylko myślę co by było gdyby nie te drzewa nad nim i jak by to "maleństwo" w miasto poszło.. Facet nie dość że bez mózgu to jak na załączonym wyżej filmie również bez umiejętności latania zdawać by się mogło;) Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 W pewnym momencie helik odskakuje od operatora,nie wyobrażam sobie co by było jak by model ruszył w jego stronę,za pewne koleś pozbył by się skalpu,ale jak to mawiają głupi ma zawsze szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Mocne. Mimo wszystko szczyt głupoty, nieważne czy świadomie czy nieświadomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Najgorsze jest to, że koleś chyba do końca nie jest świadom z zagrożenia, jakie spowodował. Co do operatora, to kamera chyba sama nagrywała (na szczęście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Mało nie przegryzłem papierosa jak to poszło w górę, a koleś spokojnie gdyba, analizuje, niemal drapie się po brodzie i ... pali fajkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Facetowi chyba się obwody na stykach pod kopułą nie zamykają! Masakra. Oglądając się śmiałem ale nie chciał bym w prawdziwym świecie spotkać takiego wariata Edit: ale te liście spadające hehehehe Jestem pod głębokim wrażeniem, ale ponoć takim łatwiej się żyje bo się niczym nie przejmują a szczęście zastępuje myślenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Może to, co palił, nie było tytoniem . pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Może to, co palił, nie było tytoniem . pozdr. To by sporo tłumaczyło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Hehe ludzie oleju w głowie nie macie. Widać gołym okiem że to fake. Wyreżyserowane i obrobione w afterefects. Łykacie wszystko bez chwili zastanowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 oooooooo...... zaczyna się :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Uważaj Szpachla bo za niedługo, zaczniesz wierzyć że Twoje życie to fake :lol:Pozdrawiam Arek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi