tomasz.smolarek Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Zapomniałem dodać - GENIALNY samolocik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Wita, bardzo mi się projekt podoba, chętnie też zbuduję.. poprosił bym plany na maila dguzicki@gmail.com a czy istnieje możliwość przeskalowania tego do ok 1,4m skrzydeł albo do 2x czyli ok 1.2m z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 czy istnieje możliwość przeskalowania Nie ma problemu. Tak ordynarnie x2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Słuchajcie, a może jest na forum ktoś, kto by powycinał Patyczaka? Ja bym wziął 2 sztuki, pewnie znalazłyby się też inne osoby. W kupie raźniej i taniej. Kto się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kry Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja również poprosiłbym o schemat tego latadła. Mam kolegę który za wszelką cenę chce rozpocząć przygodę od własnoręcznie zmontowanego samolotu. Poproszę o podesłanie planów na qmshallo(malpa)gmail.com Wysłane z tapacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolty Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Fajny samołocik a wersja nocna wymiata Czy tez mozna poprosic o plany. Pozdrawiam Bojanowskitomasz@hotmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jedno z nocnych latanek, fotki kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Słuchajcie, czy do tego silnika: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__32434__18_11_2000kv_Micro_Brushless_Outrunner_10g_EU_Warehouse_.html ten reg będzie odpowiedni: http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=8_247_253&products_id=8836 czy raczej dać większy: http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=8_247_253&products_id=8839 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 http://www.modelemax...roducts_id=8836 Starczy w zupełności. Ten silnik 3,5A bierze na śmigle 5x3 (większego nie opłaca się dawać bo ciąg rośnie o 5g a prąd do 4,4A) W razie wątpliwości polecam ten - http://boble.pl/p/518/13333/regulator-redox-eco-10a-lotnicze-regulatory.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jak ktos jest chetny to powycinam na frezarce, sam chetnie zbuduje takiego patyczaka, mam elektronike z poprzedniego miniprojektu Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ile bedzie kosztowało wycięcie jestem chetny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Również zamówiłbym kita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Frezarke zbudowalem do celow hobbystycznych wiec jak dostane plany i material to zrobie to za darmo tylko na wysylke kilka zlociszy sie przyda Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Frezarke zbudowalem do celow hobbystycznych wiec jak dostane plany i material to zrobie to za darmo tylko na wysylke kilka zlociszy sie przyda Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka żaden problem czekam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ja też poproszę o plany. maslowskim349@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 I ja poproszę o plany - info55@poczta.fm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Hej i jak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maca111 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Można również plany ? m4c4111@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamon Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Czy też mogę plany przeskalowane do rozpiętości ok 40cm? (Jeśli to problem mogą być takie jakie są) - kamon_2000@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amat3ur Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Czy mógłbym plany na maila piotr9.daniel@gmail.com Pozdrawiam Piotrek wysłane z tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi