Michal83 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam! Czy ja też mógłbym poprosić o plany patyczaka? mcimochowski@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Witam Mam prośbę czy ktoś mógł by mi tez wysłać plany tego modelu patyczaka . Mój e-mail afolwaczny9@gmail.com . pozdrawiam i z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Hej. Mam prośbe do jakiegoś speca od CAD'a o plany Patyczaka w PDF na format A3. I jakąs informacje na temat jakiegokolwiek wymiaru w rzeczywistosci, np rozpietosci statecznika poziomego dla porownania z wydrukiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi