darkzlosnik Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 przeleciałem się beta 1400 mojego kuzyna i oczywiście zaliczyłem pierwszego kreta tydzień później zakupiłem sobie taką bete no i się zaczeło. Teraz już owa beta beta nie przypomina nic z orginału ma obcięte uszy i jest całkiem przerobiona nie będę się rozpisywał nad nią choć bardzo ja lubię drugi model jaki posiadam jest nim p-40 warhawk którego możemy zaliczyć chyba już do gigantów rozpiętość skrzydeł 1700mm a obecnie chce spróbować swoich sił z modelami 3D i na sezon szykuję sobie Sbach 342 zobaczymy co z tego będzie. poszukuje również ludzi z Poznania a najlepiej z okolic Umultowa czy kampusu co maja taką samą zajawkę jak ja może od dawna w to się nie bawię ale dużo czasu poświęcam mojemu nowemu Hobby i sporo godzin mam wylatanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Hejo. Zmień awatar- jest nieregulaminowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkzlosnik Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 zmieniłem avatar i to jestem ja na tym avataże by nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Piękna fotografia.A nie pomyliłeś forum ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 obecnie chce spróbować swoich sił z modelami 3D i na sezon szykuję sobie Sbach 342 od dawna w to się nie bawię Witaj.Powodzenia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Sebastianie, ideą avatara jest to, aby móc rozpoznać kolegów na lotnisku lub przypadkiem w sklepie modelarskim. Jesli nie chcesz pokazywac swojej twarzy lub postaci z modelem to po prostu nie miej avatara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkzlosnik Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi