darkzlosnik Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 przeleciałem się beta 1400 mojego kuzyna i oczywiście zaliczyłem pierwszego kreta tydzień później zakupiłem sobie taką bete no i się zaczeło. Teraz już owa beta beta nie przypomina nic z orginału ma obcięte uszy i jest całkiem przerobiona nie będę się rozpisywał nad nią choć bardzo ja lubię drugi model jaki posiadam jest nim p-40 warhawk którego możemy zaliczyć chyba już do gigantów rozpiętość skrzydeł 1700mm a obecnie chce spróbować swoich sił z modelami 3D i na sezon szykuję sobie Sbach 342 zobaczymy co z tego będzie. poszukuje również ludzi z Poznania a najlepiej z okolic Umultowa czy kampusu co maja taką samą zajawkę jak ja może od dawna w to się nie bawię ale dużo czasu poświęcam mojemu nowemu Hobby i sporo godzin mam wylatanych
SiSon Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Hejo. Zmień awatar- jest nieregulaminowy.
darkzlosnik Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 zmieniłem avatar i to jestem ja na tym avataże by nie było
esceta Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Piękna fotografia.A nie pomyliłeś forum ? 1
Shock Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 obecnie chce spróbować swoich sił z modelami 3D i na sezon szykuję sobie Sbach 342 od dawna w to się nie bawię Witaj.Powodzenia....
robertus Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Sebastianie, ideą avatara jest to, aby móc rozpoznać kolegów na lotnisku lub przypadkiem w sklepie modelarskim. Jesli nie chcesz pokazywac swojej twarzy lub postaci z modelem to po prostu nie miej avatara.
Rekomendowane odpowiedzi