szirokez Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 O tym jakie paliwo, jak docierać silniki ASP tutaj: http://www.nastik.pl..._instrukcja.pdf Przykładowe paliwo do docierania http://arcticglow.co...emart&Itemid=36. Pisze o docieraniu bo zakładam że będzie to nowy silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Dziękuję za dokładną informacje jak widać jestem w innym dziale ,decyzja moderatora . Kadłub i stateczniki oklejone ,pomalowane zrobię fotki i jutro zamieszczę . Pozdrawiam Andrzej , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Tak wygląda kadłub mojego .WICHERKA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Model gotowy poza małymi drobiazgami . Pewnie nie ciekawy ale zrobiony samemu a nie kupiony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 nie no ładny modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Pewnie nie ciekawy ale zrobiony samemu a nie kupiony . Tym bardziej ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 bardzo ladny szacunek dla budowniczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szirokez Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mi też sie bardzo podoba. Mimo że to Wicherek, czyli typowy model rc, to jego wykończenie wskazuje bardziej na naśladowanie rasowej prawdziwej awionetki. Piękna robota . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi