ralphi Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 czy ten termin był jako rezerwowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ted850 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja niestety odpadam ;-( Mamy w tym terminie wyjazd Klubowy i będziemy Śmigać Moro Gutkami po górach ;-) http://www.youtube.com/watch?v=vFu2G9Du6mM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 czy ten termin był jako rezerwowy ? Co to znaczy rezerwowy? Z przyczyn pogodowych musimy przesunąć zawody. JEDYNY możliwy to ten termin. Kalendarz imprez + pogoda nie pozwalają na wiele. Nawet nie można rozważać drugiego terminu, chyba że koniec lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K(ae)M Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ten termin był wolny nie bez powodu. Zwykle długi weekend majowy planuje się z dużym wyprzedzeniem na jakieś wyjazdy. Dużo ludzi odpadnie wg mnie. Proponuje to jeszcze raz przemyśleć. Ja np. tez bardzo chciałem się zjawić na tych zawodach ale nowy termin powoduje od razu wykluczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jakby kalendarz imprez uwzględniał zmiany pogody to jeszcze mógłby się zgodzić. Tak więc napiszę jeszcze raz: NIE MA INNEGO TERMINU. Kalendarz imprez jest tak wypchany, że musielibyśmy nałożyć to na inne zawody, ESA ACES HELIKOPTERY lub przenieść na koniec lipca, gdzie to zaczyna się sezon urlopowy lub jest w trakcie. To nie są tylko zawody. Jest to połączone z piknikiem i imprezą. Ciężko jest wszystkich zgrać w takich okolicznościach i liczę się że 1/3 osób odpadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeziorek74 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To nie są tylko zawody. Jest to połączone z piknikiem i imprezą. Ciężko jest wszystkich zgrać w takich okolicznościach i liczę się że 1/3 osób odpadnie. 1/3 osób odpadnie, a inna 1/3 osób dołączy, bo akurat w kwietniu nie pasowało. Nie ma o co kopii kruszyć - cieszmy się, że KTOŚ w ogóle ma możliwości i przede wszystkim ochotę organizować takie imprezy. Dla mnie to ciągle tylko zabawa, a rywalizacja jest tylko dopełnieniem fajnej imprezy. Traktujmy to wszyscy w ten sposób i nie narzekajmy. Do zobaczenia w maju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o długi majowy weekend Może za rok będzie lepsza pogoda. Aaaaaaaa tymczasem jest okazja wpaść na długi weekend do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zaproszenie zaproszeniem, a ja już dwa zawodnicze modele w weekend rozbiłem... Silnika w śniegu już nie znalazłem... Jak tak dalej pójdzie to nie będę miał czym w zawodach startować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 To zaproszenie to chyba z 10 lat temu było zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 no comments. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zaproszenie zaproszeniem, a ja już dwa zawodnicze modele w weekend rozbiłem... Silnika w śniegu już nie znalazłem... Jak tak dalej pójdzie to nie będę miał czym w zawodach startować... dużo czasu jeszcze znajdziemy , lub kupimy nowy Adaś , nie martw się tylko walcz tak jak na treningach , a będzie sławiona nasza 161 Eskadra Myśliwska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Mi na rękę przeniesienie terminu . Przez egzaminy gimnazjalne myślałem, że będę musiał czekać rok na następne zawody. Mam nadzieję, że uda mi się jakoś tam dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Mi niekoniecznie trochę to się tak uszczupliło w czasie i wyszło na to, że w jeden weekend są jedne zawody a w następny drugie . Ja wyjeżdżam na weekend majowy 26 a wracam 5. Dwie imprezy przechodzą mi koło nosa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dojazd. Również znajduje się przy pierwszym poście. Na końcu filmu można zobaczyć jak wygląda teren. Jest dobrze. https://www.facebook...378746805573198 Zrobimy jeszcze zwykłe mapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Emilu, film z dojazdem to pomysł wprost genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Chciałbym serdecznie podziękować Emilowi za zorganizowanie tego pikniku. Bardzo miło spędziłem czas. Niewątpliwie dla okolicznych mieszkańców była to duża atrakcja. Nie mówiąc o dzieciach, którym się głowy urywały za samolotami, helikopterami czy samochodami. Do ostatniej chwili pogoda nie była pewna. Impreza nawet została przełożona. Na szczęście wszystko się jakoś tak, dobrze ułożyło, dzisiaj mieliśmy rewelacyjną pogodę. Emilu....szacun....dla Ciebie i Twojej ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Chciałbym serdecznie podziękować Emilowi za zorganizowanie tego pikniku. Bardzo miło spędziłem czas. Niewątpliwie dla okolicznych mieszkańców była to duża atrakcja. Nie mówiąc o dzieciach, którym się głowy urywały za samolotami, helikopterami czy samochodami. Do ostatniej chwili pogoda nie była pewna. Impreza nawet została przełożona. Na szczęście wszystko się jakoś tak, dobrze ułożyło, dzisiaj mieliśmy rewelacyjną pogodę. Emilu....szacun....dla Ciebie i Twojej ekipy. To w 99% zasługa miejscowych. Pogoda się trafiła jak wygrana w totolotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 W takim razie przekaż te najserdeczniejsze podziękowania komu trzeba Jak się piknik podobał organizatorom? Może będzie z tego cykliczna impreza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jasna sprawa. Taka jest idea, żeby to się odbywało co roku na "bogato". Może w takim razie następnym razem pojawią się namioty, nocne loty i impreza do rana przy ognisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi