f-150 Opublikowano 26 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca I tak minęły cztery lata. Dziś postanowiłem zabrać się za model i wyjaśnić przyczynę zgaśnięcia. Oczywiście banał. Jak się nie zakłada zacisków na wężyki to tak się kończy 😀. Spadł wężyk z ciężarkiem w zbiorniku. Byłem o tym w 90% przekonany , bo po powrocie z lotniska w zbiorniku było jeszcze 3/4 paliwa. Przy okazji przeróbce ulegnie tablica przyrządów bo i tak musiałem ją usunąć aby dostać się do zbiornika. Przy okazji ciekawostka. Silnik to RCGF 20cc , a zobaczcie co jest na karterze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca W dniu 26.04.2020 o 21:46, f-150 napisał: na kompie oryginał wyświetla się prawidłowo Moze komp jest podrobka 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. f-150 Opublikowano 29 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Zostało jeszcze kilka drobiazgów i wydrukować tarcze wskaźników 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. f-150 Opublikowano 30 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Lipca I po robocie 😁 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. f-150 Opublikowano 8 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Środek odkurzony , szyby umyte można brać się za resztę. Zabrałem się za naprawę owiewki koła. Zostało tylko szpachlowanie, szlifowanie i pomalowanie. Pozostanie mi tylko jeszcze maska. Ale mam już posklejaną i wyszpachlowaną. Zostanie wyszlifować i okleić folią. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi