hubert_tata Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 dobrze.postaram się pisać lepiej i bardziej zrozumiale.poważe napisze. Wsołych Świąt Więc tak koledzy i koleżanki , ważylem i wszystko wyszlo ze zbiorniczkiem kolami itp bez elektroniki 1,147kg a 4 serwa oddzielnie ważyłem 0,225 Więc w miej niż 3kg chyba się zmieszczę? Asp 52 wazy 0,475 + paliwko 0,2 L. noi śmigło itp. więc liczę na 2,5kg max. 2,5kg do lotu to co innego niż 5kg => czyli będzie latać. Być może serwa MG995 trochę nietrafione, kiedyś były dyskusje ten temat (np potrzeba wydajnego = ciężkiego zasilania i grubych kabli), ale minęły lata i może je jakoś udoskonalili http://pfmrc.eu/inde...ower%20%20mg995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Hubert.Już dawno zmienili elektronikę w tych serwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko2423 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 5kg to koles w sklepie mowił mi chyba jednak raczej o ciągu silnika.JA tam się nie znam aż tak bardzo.to nie depronowiec , i tutaj latam na bateryjce 2,2A co zwieksza stanowczo wage.Zamotałem troszke na poczatku z kg itp. Będe starał sie utrzymać w wadze, no a z serwami no to trudno się mówi jakie kupiłem to musza takie już zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 2.5kg jest bardzo ok .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko2423 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Pietka ! Ty jakis nawiedzony jestes! czepiasz sie o byle co. napisalem rano posta że pomierzę pozniej pomierzyłem i napisałem nastepnego a że razem się połaczyło w jeden to nie moja juz brożka. ale nieważne Powinno spokojnie latać narazie na symulatorze bawię się w latanko 3d. tylko zawisu nie umiem zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jakim symulatorem sie bawisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko2423 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 phoenix.moze na poczatek elektrykiem jakims lekkim się pobawić na symu?a pozniej spalina? ja youtube jest filmik też z tego sym. jak gosciu wymiata o tutaj http://www.youtube.com/watch?v=j-_j0v_ZRNo ja nie wiem jak te ruchy ogarnąć a ten silniczek asp52 sie zmiesci z rozstawem u mnie otwory do łoża mają rozstaw 45mm.a silniczek jaki ma rozstaw do mocowanka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Pietka ! Ty jakis nawiedzony jestes! czepiasz sie o byle co. napisalem rano posta że pomierzę pozniej pomierzyłem i napisałem nastepnego a że razem się połaczyło w jeden to nie moja juz brożka. ale nieważne Powinno spokojnie latać narazie na symulatorze bawię się w latanko 3d. tylko zawisu nie umiem zrobic Jaśko, nie umiesz czytać ze zrozumieniem, pisałem o tym, że na forum szanujemy nasz język i nie piszemy w taki jak twój sposób, który powszechnie jest odbierany na forach internetowych jako brak szacunku i olewanie rozmówców. Myślę, że nic do ciebie nie dotarło, zatem szkoda mi na ciebie czasu i to jest ostatni post do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Z silników co mam to od .40 do .61 rozstaw jest ten sam. Zalezy jakie łoże mozesz zamontować. Z tego co napisałeś to otwory masz w kształt prostokątu czyli pod łoże nastawne. Otwory w trapez jest pod łoże stałe, jednocześciowe. Model jest pod standardowe wyposażenie tak ze bez obaw. Jak bys chcial tam zalozyc 15ccm benzynę to wtedy jest troche kombinacji z montażem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko2423 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ok dziękuje myśle że jakoś da się rade. narazie czas mi nie pozwala składać dalej. Sorry za zamotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi