Dj. Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam, popatrzcie na ten "mały" model: http://pl.youtube.com/watch?v=hA7TA0i89Wc&feature=related Ciekawe czy ktoś u nas w kraju buduje podobne modeliki? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ale jazda szczena mi opadła Tomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Hej. A czy zwóciliście uwagę na to, że pilotów było AŻ dwóch :?: Ten wydaje mi sie znacznie lepszy http://pl.youtube.com/watch?v=GtIL_VjBUGo :rotfl: Jak wygram w Toto Lotka to ten będzie mój :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 ciekawe czy jakby ten gość na niego wsiadł to czy by go dźwignął w przestworza 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Gdyby wsadził sibie jeszce jedno śmigiełko w :ass: to na pewno :lol2: :lol2: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 pilotów dwóch było, ale jeden pewnie w rezerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Szymonie otóż nie. Jeden pewnie sterował silnikami i innymi bajerami jak podwozie itp a drugi obsługiwał stery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jeden pewnie sterował silnikami Jakoś sobie nie wyobrażam by nie sterować silnikami :-) Sądzę że im kanałów zabrakło ;-) I podwozie było na osobnym kanale(nadajniku) :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam Czy koś z was słyszał może ile taki samolocik kosztuje. Kilka tygodni temu przeglądałem prywatną stronę o modelarstwie i gościu podał przykładową cenę samolotu o rozp. ok 5m. Jedyne 80 000$ :rotfl: Może zrobimy składke :?: :?: :?: :devil: Jako pierwszy dam 100zł :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jakoś sobie nie wyobrażam by nie sterować silnikami Dlaczego? Nie rozumiem co w tym tak trudnego, jak widać na filmie koledzy nie latają akrobacji, więc raczej nie napotkają problemów z synchronizacją swoich ruchów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.