osama Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 mam pytanie odnosnie helikoptera twister cp 2v, szukałem jakiej kolwiek informacji o tym sprzecie na polskich stronach i nic, moze ktos z was mogłby mi opisac w kilku słowach co to za maszyna, i czy jest wart swojej ceny 150 funtów ( jestem przed pierwszym lotem) byc moze ktos był posiadaczem. dla ułatwienia podaje link do strony ze zdjeciem http://www.jperkinsdistribution.co.uk/detail.php?JPNO=6600025&activepage=1 z góry bardzo dziekuje za jaka kolwiek informacje, pozdrawiam aha jeszce jedno, jak bedzie wygladała dostepnosc czesci w polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 kupiłem helikopter za gramica.... Co to za tytuł i jak on ma się do tematu ? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Po pierwsze tak jak Tomek pisze zmień temat. 150 funtów to trochę dużo bo ja za 200$ kupiłem belta z Chin. Model jest bardzo podobny do walkera 4 i części powinny pasować z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Model faktycznie podobny do walkery 4 ale jednak różni się paroma szczegółami przede wszystkim głowicą Sterowanie głowicą jak widzę jest w systemie CCPM (3 serwa na tarcze, heli ma zmienny skok) Co do części to podejdą od walkery 4 ale tylko parę (rura ogonowa, podwozie) większość części (głowica, rama główna, łopaty) podejdzie od Walkery 22E prawie identycznie rozwiązano w niej głowice w razie czego możesz zmienić na tą od W22E Osobiście nie lubie napędu śmigła na ogonie za pomocą silniczka bo są z nim problemy (miałem walkere 4) i dużo problemów z tym śmigłem, 2 razy silnik na ogonie wymieniłem zdenerwowałem sie i sprzedałem model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Osobiście nie lubie śmigieł na ogonie bo są z nim problemy (miałem walkere 4) i dużo problemów z tym śmigłem, ... Oooo a jakie ? To tylko jakiś dwuwirnikowiec ci zostaje i ew. NOTAR:) Na pewno miałeś na myśli "śmigło" ? Może jednak chodziło o silnik na ogonie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 oj przepraszam chodziło mi o napęd śmigła ogonowego za pomocą silniczka hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.