ahaweto Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 W imieniu p. Jana i ZCAS w Złotowie, Serdecznie zapraszamy! Wszystkich modelarzy z bliskich i dalszych okolic na Piknik Modelarski na lotnisko modelarskie w Płoskowie. Organizator przewiduje konkurs na celność lądowania z nagrodami, pamiatkowe dyplomy uczestnictwa oraz posiłek dla uczestników. Prosimy o zgłaszanie uczestnictwa abyśmy w przypadku wielkiej liczby uczestników nie musieli "świecić gałami" Do zobaczenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Pablo z Wągrowca dojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja też dojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja z rodzinką też pewnie będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zabieram Młodą i też będziemy Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Na chwilę obecną pogoda w Złotowie zapowiada się tak : Miejmy nadzieję że to się zmieni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Uffff co to za aura -na tace trzeba bedzie dać może sie poprawi to jedyne wyjście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nie w takich warunkach się latało ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Moja ulubiona sprawdzona zboczowa pogodynka wróży dla najbliższych rejonów Złotowa - Drawska tak : są szanse, że będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No Panowie któryś z Was chyba nieźle na tace sypnął Będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 To chyba Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Na moje to sam stwórca jeszcze pogody nie zaplanował na poniedziałek a ludziki już ustalają na najbliższy tydzień . Pogoda jest zawsze na latanie tylko chęci czasami brakuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgadzam się z Krzysztofem w 100 procentach pogoda jest zawsze tylko my mamy kaprysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 A wcześniej można być bo my ranne ptaszki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 A wcześniej można być bo my ranne ptaszki ? Oczywiscie że można my tam mamy zamiar być już o 11.00 Serdecznie Zapraszam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 A wcześniej można być bo my ranne ptaszki ? Ja też się piszę (może być około 11:00) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja też się piszę (może być około 11:00) OK zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dla dojezdnych i nieznających miejsca zamieszczam mapke dojazd od drogi nr 188 i 189 Gwiazdka oznacza miejsce pikniku P.S. Przepraszam za jakość ale google na więcej nie pozwoliło mam nadzieję że będzie dość czytelne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 a to jak w 2011 przepraszam organizatorów, że wyszedłem przed szereg ale mam problemy z orientacją dojazdową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi