.bercik. Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam wszystkich potrzebujących dobrych i tanich tłumików . Okazuje się iz w naszym kraju jest producent dobrych tłumików . Długo czekałem z tym postem ponieważ kupiłem te tłumiki w zimie a teraz dopiero wypróbowałem praktycznie . Tłumiki kupiłem na ALLEDROGO ale jeśli ktoś będzie w potzebie to może pisać na maila producenta (nawijarka@interia.pl). Tłumiki zrobione są z cienkiego aluminium , lutowane i piaskowane a co najważniejsze mogą być zrobione na konkretny wymiar . Na dodatek dodam iż można u pana Adama zamówić kolanka . Tyle reklamy poniżej foty moich tłumików .
Marcin K. Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Decathlon czy Super Cub? a makietowe tlumiki tez robi? Chodzi za mna tlumik w Mustangu. Znalazlem w sieci makietowe wydechy ale cena przeraża, 250$ Decathlon czy Super Cub? a makietowe tlumiki tez robi? Chodzi za mna tlumik w Mustangu. Znalazlem w sieci makietowe wydechy ale cena przeraża, 250$
.bercik. Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 To co na fotach to Bellanca Decathlon (3metry) ,motor 3W120 . Celowo dałem tłumiki poza kadłubem ażeby nie mieć kłopotów z temperaturą ( to tylko holownik więc nie dbam o "urodę") . Co do tłumików to facet zrobi prawie każy tłumik tyko potrzebuje rysunek (proszę pisać na maila)
.bercik. Opublikowano 16 Września 2013 Autor Opublikowano 16 Września 2013 Znowu pokazały się na aukcji http://allegro.pl/tlumik-canister-dym-i3531750898.html
ZARZU Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 No, bardzo interesujące. Ciekawe ilu komorowe są te canistry?
Marek_Spy Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Mnie interesuje do OSMAX 46 i Saito 91
Rekomendowane odpowiedzi