.bercik. Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam wszystkich potrzebujących dobrych i tanich tłumików . Okazuje się iz w naszym kraju jest producent dobrych tłumików . Długo czekałem z tym postem ponieważ kupiłem te tłumiki w zimie a teraz dopiero wypróbowałem praktycznie . Tłumiki kupiłem na ALLEDROGO ale jeśli ktoś będzie w potzebie to może pisać na maila producenta (nawijarka@interia.pl). Tłumiki zrobione są z cienkiego aluminium , lutowane i piaskowane a co najważniejsze mogą być zrobione na konkretny wymiar . Na dodatek dodam iż można u pana Adama zamówić kolanka . Tyle reklamy poniżej foty moich tłumików . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Decathlon czy Super Cub? a makietowe tlumiki tez robi? Chodzi za mna tlumik w Mustangu. Znalazlem w sieci makietowe wydechy ale cena przeraża, 250$ Decathlon czy Super Cub? a makietowe tlumiki tez robi? Chodzi za mna tlumik w Mustangu. Znalazlem w sieci makietowe wydechy ale cena przeraża, 250$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bercik. Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 To co na fotach to Bellanca Decathlon (3metry) ,motor 3W120 . Celowo dałem tłumiki poza kadłubem ażeby nie mieć kłopotów z temperaturą ( to tylko holownik więc nie dbam o "urodę") . Co do tłumików to facet zrobi prawie każy tłumik tyko potrzebuje rysunek (proszę pisać na maila) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bercik. Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Znowu pokazały się na aukcji http://allegro.pl/tlumik-canister-dym-i3531750898.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 No, bardzo interesujące. Ciekawe ilu komorowe są te canistry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Mnie interesuje do OSMAX 46 i Saito 91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi