.bercik. Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Witam wszystkich potrzebujących dobrych i tanich tłumików . Okazuje się iz w naszym kraju jest producent dobrych tłumików . Długo czekałem z tym postem ponieważ kupiłem te tłumiki w zimie a teraz dopiero wypróbowałem praktycznie . Tłumiki kupiłem na ALLEDROGO ale jeśli ktoś będzie w potzebie to może pisać na maila producenta (nawijarka@interia.pl). Tłumiki zrobione są z cienkiego aluminium , lutowane i piaskowane a co najważniejsze mogą być zrobione na konkretny wymiar . Na dodatek dodam iż można u pana Adama zamówić kolanka . Tyle reklamy poniżej foty moich tłumików . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Decathlon czy Super Cub? a makietowe tlumiki tez robi? Chodzi za mna tlumik w Mustangu. Znalazlem w sieci makietowe wydechy ale cena przeraża, 250$ Decathlon czy Super Cub? a makietowe tlumiki tez robi? Chodzi za mna tlumik w Mustangu. Znalazlem w sieci makietowe wydechy ale cena przeraża, 250$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.bercik. Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 To co na fotach to Bellanca Decathlon (3metry) ,motor 3W120 . Celowo dałem tłumiki poza kadłubem ażeby nie mieć kłopotów z temperaturą ( to tylko holownik więc nie dbam o "urodę") . Co do tłumików to facet zrobi prawie każy tłumik tyko potrzebuje rysunek (proszę pisać na maila) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.bercik. Posted September 16, 2013 Author Share Posted September 16, 2013 Znowu pokazały się na aukcji http://allegro.pl/tlumik-canister-dym-i3531750898.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZARZU Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 No, bardzo interesujące. Ciekawe ilu komorowe są te canistry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_Spy Posted August 15, 2018 Share Posted August 15, 2018 Mnie interesuje do OSMAX 46 i Saito 91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts