Pepis24 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam, wpadła mi w ręce taka oto turbinka. Zero napisów i nic nie wiem na jej temat. Jest to moja pierwsza turbina EDF i powiedzcie mi czy to 70mm czy 80mm? I jak mogę zmieżyć ciąg ? Jaki dać do niej regiel? Mam taki 20A, ale robi się dość gorący. Myślałem nad 40A? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zmierz średnicę wewnętrzną tunelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis24 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wewnątrz 75mm. Jak to rozebrać żeby nie uszkodzić? Czy wenątrz jest szansa, że będzie jakaś nalepka na silniku? Gdzie znajdę model pod turbinę 75mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Człowieku trochę dobrej woli i kilka minut googlania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Na moje oko to byłoby chyba to: http://www.toyrc.com/tower-pro-edf-fan-unit-74mm-257kv-860g-thrust-w-motor.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi