Fijey Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Lata ktoś większymi modelami około 2m w okolicach Zielonej Góry lub ciutkę dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fijey Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zielona Góra umarła, zero zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 no niestety ja już też kiedyś szukałem ludzi z okolic Zielonej i Sulechowa i też mizerka oprócz nas to chyba nikogo nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Obecne jestem na delegacji i mieszkam w sulechowie. Gdzie tam latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 cały czas szukam jakiegoś miejsca gdzie można by było zrobić jakieś lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fijey Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Kiełpin jest parę km od ZG w stronę Kożuchowa, jest fajne miejsce do latania bez zabudowań i lini napięciowych, kwestia dopieszczenia i można fruwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 dzisiaj poszybuję trochę w Sulechowie jak pogoda pozwoli ale zapowiada się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góra Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 W Zielonej Górze,a dokładniej na lotnisku w Przylepie odbędą się w najbliższy weekend zawody F3k (DLG) - zapisanych jest ponad 70 zawodników z 14 krajów. Będzie na co popatrzeć Więcej informacji o Mistrzostwach/Euroturze na stronie organizatora: http://www.rcazl.pl/aktualnosc/131-wc-f3k-2014.html Zjedzie się kilku forumowiczów żeby tam spróbować swoich sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ja też szukam lotniska. Kiełpin jest niestety zniszczony. Zmienił się właścicel gruntu i postanowił zaorać nasze lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi