Fijey Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Lata ktoś większymi modelami około 2m w okolicach Zielonej Góry lub ciutkę dalej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fijey Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 Zielona Góra umarła, zero zainteresowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 no niestety ja już też kiedyś szukałem ludzi z okolic Zielonej i Sulechowa i też mizerka oprócz nas to chyba nikogo nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Obecne jestem na delegacji i mieszkam w sulechowie. Gdzie tam latasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 cały czas szukam jakiegoś miejsca gdzie można by było zrobić jakieś lotnisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fijey Posted May 1, 2013 Author Share Posted May 1, 2013 Kiełpin jest parę km od ZG w stronę Kożuchowa, jest fajne miejsce do latania bez zabudowań i lini napięciowych, kwestia dopieszczenia i można fruwać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 dzisiaj poszybuję trochę w Sulechowie jak pogoda pozwoli ale zapowiada się dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góra Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 W Zielonej Górze,a dokładniej na lotnisku w Przylepie odbędą się w najbliższy weekend zawody F3k (DLG) - zapisanych jest ponad 70 zawodników z 14 krajów. Będzie na co popatrzeć Więcej informacji o Mistrzostwach/Euroturze na stronie organizatora: http://www.rcazl.pl/aktualnosc/131-wc-f3k-2014.html Zjedzie się kilku forumowiczów żeby tam spróbować swoich sił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modelarz 2123 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Ja też szukam lotniska. Kiełpin jest niestety zniszczony. Zmienił się właścicel gruntu i postanowił zaorać nasze lotnisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts