Irek M Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie wiem czy to z braku weny twórczej czy silnej woli ale kupiłem sobie wczoraj nowy model. Benzynka 1,4. Śmiga doskonale - z moich obliczeń wynika, że jakieś 120 -130 km/h to pestka. Pojemny i przyjemny, łatwy w transporcie więc chyba samo sedno nowego modelu EDIT : fotki z dzisiejszego śmigania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Śmiga doskonale - z moich obliczeń wynika, że jakieś 120 -130 km/h to pestka. Z obliczeń czy może z doświadczenia ? . Gratulacje .Wielu setek tysięcy bezawaryjnej jazdy . Do uprawiania hobby (pojemność bagażnika) to raczej średni wybór...ale na codzień fajny "mieszczuch" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Z obliczeń czy może z doświadczenia ? . Gratulacje .Wielu setek tysięcy bezawaryjnej jazdy . Do uprawiania hobby (pojemność bagażnika) to raczej średni wybór...ale na codzień fajny "mieszczuch" Ad 1 Z przejazdu na trasie Olsztyn Gdańsk. O wiekszych V nie będę nawet wspominał ... Ad 2 zamiast wielu setek ... wolałbym jedną brunetkę Ad 3 co do hobby to jesteś w mylnym błędzie : w Tico przewoziłem dwa modele o rozp 199 i 170cm jednoczesnie lub prawie 200cm dwupłat benzynowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 To jest hatchback więc mam tylna klapę. Ponad 200cm skrzydło spoko w Tico mieściłem więc do I30 wejdzie większe jesli trzeba będzie. ale najwazniejsze by nie było awarii nigdy i nigdzie - a takie było Tico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi