labamba63 Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Serdecznie witam wszystkich forumowiczów, postanowiłem się zarejestrować, ponieważ jest tutaj bardzo dużo ciekawych artykułów i niektóre wątki bardzo mnie zainteresowały. Mam nadzieję, że nie będzie problemu z aktywacją mnie na forum. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam wszystkich modelarzy, mam nadzieję, że widzimy się wkrótce ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32311-dlaczego-nie-moge-pisac-postow/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
labamba63 Posted May 3, 2013 Author Share Posted May 3, 2013 Imię, wiek, miejscowość wszystko jest nie rozumiem w czym problem? - nie pisałem tego w temacie, ponieważ wszystko jest po lewej stronie koło mojej nazwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Coś masz kłopoty z czytaniem. Przeczytaj jeszcze raz, wolniej, a jak dalej nie wiesz o co chodzi to przeczytaj regulamin, bo chyba go wcale nie czytałeś. O to chodziło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts