tomwrc Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam. Kupiłem nową apke Flysky th9x. Wszystko ok, ale nie mixuje 5,6,7,8,9 kanału. Np: jeżeli na master dam kanał od 1 do 4, a na slave flapy, to wszystko pasuje. Ale jeżeli na master dam: gyr aux itd to cisza.. Czy jest możliwe,że mam trefny model ze złym softem? z tyłu na radiu jest: FS-TM002 Czytałem instrukcę po ang i po polsku.oglądałem filmiki na youtube,kombinowałem parę godzin z gotowcami z neta i nie mogę ustawic flap na 3stopniowym przełaczniku. flapy mam ustawione na trymerze pit trim i defakto mógł bym tak latac ale lepiej by było na hebelku 3st. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Podejrzewam, że coś źle Ustawiasz, albo Popełniasz jakiś błąd... Spróbuj w/g tego "tutka" TGY9x miksery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 artur a do czego sluza te dwa potencjometry po prawej i lewej stronie anteny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomwrc Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Podejrzewam, że coś źle Ustawiasz, albo Popełniasz jakiś błąd... Spróbuj w/g tego "tutka" TGY9x miksery Wielkie dzięki Artu za linka. Ustawiłem wedlug filmiku nr 1 i działa. Już mam flapy na hebelku trzystopniowym. I nasuwa sie kolejne pytanie. Dlaczego nie mogłem ustawic tego mixu czyli: master gyr slave flap w mixie prostolinijnym od 1 do 5. tylko w mixie 6 i 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 artur a do czego sluza te dwa potencjometry po prawej i lewej stronie anteny Do czego sobie Zażyczysz... no prawie, chyba, że Wgrasz er9x to wtedy dokładnie do wszystkiego co sobie Wymyślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam. Kupiłem nową apke Flysky th9x. Wszystko ok, ale nie mixuje 5,6,7,8,9 kanału. Np: jeżeli na master dam kanał od 1 do 4, a na slave flapy, to wszystko pasuje. Ale jeżeli na master dam: gyr aux itd to cisza.. Czy jest możliwe,że mam trefny model ze złym softem? z tyłu na radiu jest: FS-TM002 Czytałem instrukcę po ang i po polsku.oglądałem filmiki na youtube,kombinowałem parę godzin z gotowcami z neta i nie mogę ustawic flap na 3stopniowym przełaczniku. flapy mam ustawione na trymerze pit trim i defakto mógł bym tak latac ale lepiej by było na hebelku 3st. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź Mam podobne odczucia. Ja znowu kombinuję jak przełącznikiem domiksować stałe przesunięcie do steru wysokości. Też działa tylko z kanałem 1-4 na master. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi